Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Vier concerten op een rij in Colombinehuis

Woensdag 28 september 2011
Vier concerten op een rij in Colombinehuis
Foto: Zeldzaam

BIDDINGHUIZEN - Zoals u al jaren gewend bent, houdt Het Colombinehuis in de koudere maanden oktober, november, januari en februari concerten in eigen huis. Er is al een grote variatie artiesten aan voorbij getrokken vanuit heel Nederland.

Op zondagmiddag 9 oktober gaat het concertseizoen van Het Colombinehuis weer van start. Het belooft een heel mooi begin te worden. Om een tipje van de sluier op te lichten leest u hier iets over een artiest in het bijzonder. Manya Heuwekemeijer is “Onderweg” naar verder… In dit eerste theaterprogramma zingt ze over de reis van het leven, waarin eigen werk, bekende en minder bekende liedjes een plaats hebben gekregen.

Samen met haar reisgenoten Rico Brouwer(gitaar/ bas), Hans de Jong (Piano), Marcel van Leeuwen(drums/ percussie) en Martin Pelgrim(zang) neemt ze u mee langs verschillende muzikale genres. Van kleine breekbare liedjes tot popmuziek, blues, jazz en countrynummers; muziek waar ieder een eigen betekenis aan kan geven. Liedjes die na vanavond ook op de soundtrack van jóuw reis kunnen staan.

Er komen meer artiesten. Bent u nieuwsgierig geworden wie? Dan wordt u uitgenodigd naar het Colombinehuis te komen en te luisteren naar schitterende zang van drie dames en een heer. Zij allen verzekeren u een heel fijne middag.

De entree is € 8,50 en is inclusief een lekker bakje koffie of thee en iets lekkers tussendoor. De deuren gaan om 14.30 uur open.

Stichting Colombinehuis

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.2 °C
  • 0.0 mm
  • 10.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top