Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Colombine workshop bloemschikken

Donderdag 27 oktober 2011

BIDDINGHUIZEN - In het Colombinehuis vond op 15 oktober de derde workshop bloemschikken in een reeks van vier workshops plaats, met als thema 'Herfst'.

Tijdens een kopje koffie werd stap voor stap de opbouw van een rond tafelstuk uitgelegd, waarna de cursisten aan de slag gingen. Praktische tips, persoonlijke begeleiding en natuurlijk eigen inbreng zorgden ervoor dat iedere cursist met een mooi bloemstuk en ..... met een voldaan gevoel naar huis ging; want Mary verraste een ieder tot slot met een heerlijk Colombinehapje.

Deze workshop was ook als voorbereiding op de vierde workshop op 17 december, thema 'Kerst ' bedoeld. Op die workshop gaan deelnemers een collage van meerdere tafelstukken maken in het eigen servies.

Benieuwd? Schrijf u dan snel in. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar in de ochtend of middag. Bel voor meer informatie naar Het Colombinehuis (Mary van Veen of Franny Dekker) via 0321-334353.

'Van Bemmel' bloemen en planten heeft bij het afgelopen zondagmiddagmiddag concert voor de bloemen op de tafels gezorgd en Linda van 'mijn IJsbloem' heeft haar bijdrage geleverd aan de workshop bloemschikken. Maar het Colombinehuis kan ook niet zonder uw steun.

Stichting Colombinehuis

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.0 °C
  • 2.2 mm
  • 8.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top