Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Sinterklaas komt naar Biddinghuizen

Zondag 30 oktober 2011
Sinterklaas komt naar Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Binnenkort zal Sinterklaas en zijn pieten met de boot in Dordrecht aankomen. Eindelijk is ie dan weer in Nederland om zijn verjaardag te vieren. Het is nog niet helemaal zeker maar Sinterklaas heeft aangegeven op zaterdag 19 november naar Biddinghuizen te willen komen.

Hij komt, evenals zijn pieten, graag naar Biddinghuizen omdat hij door alle kinderen zo hartelijk ontvangen wordt. Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen en ouders zich op Het Plein verzamelen. Rond 13.00 uur zal de Sint daar waarschijnlijk ook zijn, als de pieten tenminste de weg nog weten. Na de feestelijke ontvangst en het toezingen van de Sint onder begeleiding van Maris Sonores, zal hij met paard en wagen een rondgang door het dorp maken. Hopelijk gedragen de pieten zich een beetje want vorig jaar klommen ze overal bovenop.


Kindermiddag Koetshuis
Na de rondgang zal er een kinderprogramma zijn in Het Koetshuis. Dit jaar komt het vrolijke team van “Kidz 4 Fun” (Patrick, Desiree en Howard de Leeuw) bekend van tv. Naast schminken en ballonnen frommelen komt Howard de Leeuw een megaknuffel uitdelen en kunnen de kinderen helemaal uit hun dak gaan op de vetste en coolste hits uit o.a. de Jetix Kids top 20.

De toegang is alleen voor kinderen, dus niet voor vaders en moeders. Ervaren begeleiding zal er op toezien dat alle kinderen een leuke middag hebben. De voorstelling is van 14.15 uur tot 15.15 uur. De zaal gaat om 14.00 uur open.

Parkeren achter de kerk
De organisatie roept alle ouders die met de auto komen op, achter de kerk en Het Koetshuis te parkeren. Zo kunnen mede-inwoners die boodschappen doen hun auto in de buurt van de winkels parkeren.

Schoolbezoek
Sinterklaas zal de dagen erna ook weer een bezoek brengen aan alle scholen in ons dorp en bij diverse verenigingen, soms onaangekondigd, langs gaan. Sinterklaas en zijn pieten zullen het heel druk krijgen. Het worden weer spannende en natuurlijk heel gezellige dagen met de Sint in ons dorp.

Stichting De IJsvogel/Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top