Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Vredeswandeling In Biddinghuizen

Dinsdag 3 april 2012
Vredeswandeling In Biddinghuizen
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 29 april 2012 wordt er een wandeling gehouden door het dorp en het bos in het teken van het landelijke thema van 4 en 5 mei: ‘Vrijheid geef je door’.

Dit geeft een gelegenheid om met mensen van allerlei verschillende geloven te praten over diverse onderwerpen, maar speciaal over vrijheid. Er omheen zijn verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kunt u zelf gaan schilderen of schrijven of praten over het schilderij dat je verwondert. In het bos hoort u geluiden en muziek die tot nadenken kunnen stemmen of ook als gespreksstof kunnen dienen, etc.

Ook voor kinderen en rolstoelgebruikers is het erg leuk om mee te doen. Om 14 uur wordt er gestart vanuit de grote tent op het grasveld bij de C1000 in het centrum. U bent vanaf 13.45 uur al welkom. De verwachting is dat het programma gaat duren tot uiterlijk 16.30 uur. Wilt u niet meelopen, maar bent u toch geïnteresseerd, wees welkom om te komen kijken in de tent en het op afstand te volgen.

De Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen (WIBB) hoopt dat er veel mensen zijn die dit waarderen en meelopen. Om toch een klein beetje een idee te hebben op hoeveel koppen koffie er gerekend moet worden, wordt het op prijs gesteld dat u zich van te voren opgeeft.

Bel of mail naar onderstaande gegevens.

Namens de Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen, oftewel WIBB,

Wim Kapteijn: kapteijn@solcon.nl 0321-332026
Herma Loohuis: hermaloohuis@kpnmail.nl 0321-333349

Kunstschilders gevraagd voor de vredeswandeling
Voor de komende vredeswandeling van 29 april as, geeft WIBB alle mensen die graag schilderen of tekenen de kans hun talent te tonen dmv van een schilderij of tekening met als thema ‘Vrede geef je door’.

Deze werken worden opgehangen in de Bank aan de Baan, zodat het ook als gespreksstof kan dienen. De uiterste datum om in te leveren is 28 april. Neem voor een afspraak van te voren contact op met Wim Kapteijn kapteijn@solcon.nl 0321-332026 of Herma Loohuis hermaloohuis@kpnmail.nl 0321-333349

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Moskee
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.0 °C
  • 0.0 mm
  • 17.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Collecte 22-29 mei Collecte 22-29 mei Doneer via bovenstaande link
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top