AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Krohn-Dehli spelbreker in Chrasnapolski

Zondag 10 juni 2012
Krohn-Dehli spelbreker in Chrasnapolski
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - De Deen Michael Krohn-Dehli heeft zaterdag met zijn doelpunt het Chrasnapolski in mineur achtergelaten. De eerste wedstrijd in de aardappelschuur annex voetbalstadion was volledig uitverkocht, maar één groot feest werd het niet. Nederland verloor (0-1), iets wat zelfs de hooligans stil kreeg.

Alle ingrediënten voor een prachtig voetbalfeest waren zaterdag aanwezig in Biddinghuizen. 500 uitgelaten supporters leken vooraf zeker van hun zaak en kwamen voor niets minder dan een overwinning naar het Chrasnapolski.


Nederland leek ook goed op weg naar een zekere zege, maar vergat de kansen af te maken. Uiteindelijk maakte Denemarken in de eerste helft wel de openingstreffer, waar het vervolgens ook bij bleef.

Ondanks het verlies kijkt de organisatie gematigd tevreden terug op de eerste wedstrijd. Het stadion vol, de sfeer goed, alleen het resultaat wat minder. “Woensdagavond wacht Duitsland, opnieuw in een uitverkocht Chrasnapolski. Hopelijk gaat iedereen achter Oranje staan, want er is nog niets verloren. Hup Holland!” De wedstrijd tegen Duitsland begint woensdag om 20.45 uur, de deuren van het Chrasnapolski gaan om 19.45 uur open.

Klik hier voor alle foto's

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.3 °C
  • 0.0 mm
  • 22.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top