Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Oranje nu zelf spelbreker in Chrasnapolski

Donderdag 14 juni 2012
Oranje nu zelf spelbreker in Chrasnapolski
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In navolging van de eerste wedstrijd in het Chrasnapolski, is ook woensdagavond de tweede wedstrijd op een grote teleurstelling uit gelopen. Nederland kon alleen in het eerste kwartier de Duitsers bijbenen, waarna de koek op was. Desondanks bleef het nog wel gezellig in het Chrasnapolski, waar al weer werd gesproken over een mogelijke ontsnapping tegen Portugal.

De sfeer zat er voor de wedstrijd opnieuw goed in en Nederland leek opnieuw goed uit de startblokken te komen. Toch kwam Oranje op achterstand en toen vervolgens ook de tweede Duitse goal achter Stekelenburg vloog, nam het lawaai in het Chrasnapolski flink af.


Na de rust gaf Robin van Persie het Biddinghuizense stadion nog een vleugje hoop, maar dat bleek onterecht. Oranje speelde lang niet goed genoeg, waardoor een echt feestje voor de tweede wedstrijd oprij uitbleef.

Ondanks de twee nederlagen is Nederland nog niet eens uitgeschakeld. Weet Duitsland zondag van Denemarken te winnen en Nederland doet datzelfde met minimaal twee doelpunten verschil tegen Portugal, dan krijgt het Chrasnapolski sowieso nog een wedstrijd extra. “We moeten er in blijven geloven. Hopelijk ziet Oranje zondag het licht en kunnen we toch doorstoten naar de kwartfinale”, laat de organisatie weten.


De wedstrijd begint zondag om 20.45 uur, de deuren van het Chrasnapolski gaan om 19.45 uur open.Klik hier voor alle foto's

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.3 °C
  • 0.0 mm
  • 18.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top