Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Oprichters BHZNet vinden elkaar in softwarebedrijf

Vrijdag 3 augustus 2012
Oprichters BHZNet vinden elkaar in softwarebedrijf
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Ane Sybesma en Sieberen Sybesma, oprichters en beheerders van de Biddinghuizer nieuwswebsite BHZNet.nl, gaan ook zakelijk samenwerken. Ane Sybesma is per 1 augustus toegetreden tot Sybit – Software op Maat, dat nu verdergaat als VOF.

BHZNet is in de ruim elf jaar dat de website als nieuwspagina op internet staat uitgegroeid tot veel gebruikt nieuwsmedium in Biddinghuizen. De broers bouwden gezamenlijk de website en andere websites op internet en onderhouden deze tot op heden.

Oplossingen
Sieberen Sybesma besloot in 2007 een eigen bedrijf te starten in maatwerksoftware. "Werken voor grote en kleine bedrijven en vooral ook het persoonlijk contact waren voor mij de reden om zelfstandig te gaan opereren", vertelt Sybesma. "Klanten adviseren en oplossingen realiseren met behulp van software kan een bedrijf echt vooruit helpen. Dat is mooi om te zien."

Naast kantoorsoftware maakte Sybit ook altijd al websites en juist ook op dat vlak hebben de broers elkaar gevonden. Sieberen Sybesma: "Ane heeft meer dan tien jaar ervaring in de ICT en denkt vaak op dezelfde manier als ik: de klant voorop en niet teveel woorden, maar vooral ook daden. Bovendien had ik werk genoeg, dus kwam de samenwerking wat mij betreft op het goede moment."


Sieberen en Ane Sybesma van Sybit | Software op Maat

De broers zijn vol enthousiasme van start gegaan, zodat Sybit de volgende stap kan maken en verder kan groeien. Het bedrijf blijft onder dezelfde naam en op het zelfde adres bereikbaar. Kijk voor meer informatie op http://www.sybit.nl

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top