Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Nieuws uit de rubriek BHZNet.nl


Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
Nieuws uit de rubriek BHZNet.nl
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

Nieuwsvoorziening BHZNet.nl via Twitter werkt weer

Nieuwsvoorziening BHZNet.nl via Twitter werkt weer

11-08-2023 De nieuwsberichten die verschijnen op BHZNet.nl worden sinds gisteren weer geautomatiseerd op Twitter geplaatst. Dit betekent dat gebruikers van dat platform voortaan ook daar weer op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws uit Biddinghuizen.


BHZNet.nl organiseert Tourmanager 2023

BHZNet.nl organiseert Tourmanager 2023

07-06-2023 Op zaterdag 1 juli aanstaande start in het Spaanse Bilbao de eerste etappe van de Tour de France. Ook dit jaar organiseert BHZNet.nl een Tour de France Manager, kortweg Tourmanager.


Staan de activiteiten van uw vereniging al in de agenda?

Staan de activiteiten van uw vereniging al in de agenda?

28-09-2022 Nu de pandemie in 2022 minder effect lijkt te hebben dan in voorgaande jaren, worden er door de diverse organisaties weer volop activiteiten georganiseerd. Activiteiten kunnen worden opgenomen in de agenda op BHZNet.nl.


Bezoekersrecord voor BHZNet.nl door Opwekking

Bezoekersrecord voor BHZNet.nl door Opwekking

11-06-2019 Dit Pinksterweekeinde werd op het evenemententerrein bij Walibi Holland de 49e editie van Pinksterconfertentie Opwekking gehouden. Omdat BHZNet.nl hier de afgelopen dagen aandacht aan had besteed, kwam veel internetters via zoekopdrachten op de website terecht, leidend tot een nieuw bezoekersrecord.


Zorgen om voorzieningen in dorpen

Zorgen om voorzieningen in dorpen

28-01-2019 In krant De Stentor is een uitgebreid artikel te lezen over de zorgen die er zijn om de voorzieningen in Swifterbant. Nu inwoners en ondernemers in ons buurdorp zich steeds minder gehoord voelen, kan worden afgevraagd hoe de vlag er bijhangt in Biddinghuizen.


Voortbestaan BHZNet.nl onzeker door komst AVG

Voortbestaan BHZNet.nl onzeker door komst AVG

30-04-2018 Met de komst van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), waarop per 25 mei toegezien zal worden, verandert er voor organisaties het nodige op het gebied van de verwerking persoonsgegevens en de bescherming hiervan. Omdat ook een foto met hierop een persoon herkenbaar en/of herleidbaar in beeld valt onder een persoonsgegeven, wordt onderzocht hoe hier mee om moet worden gegaan.


Website BHZNet 20 jaar actief

Website BHZNet 20 jaar actief

14-11-2017 Afgelopen zaterdag was het precies twintig jaar geleden dat er een Biddinghuizer website actief is onder de naam BHZNet en dat daar een bezoekersteller op werd geplaatst. Sindsdien bezochten meer dan 13 miljoen bezoekers de site.


Meeste Rabobank-stemmen naar Dierenpark Scharrelberg

Meeste Rabobank-stemmen naar Dierenpark Scharrelberg

01-11-2017 Vanavond was de Finale Avond van de tweede editie van de Rabobank Clubkas Campagne. In de Meerpaal in Dronten zagen een paar honderd gasten hoe het grootste bedrag ging naar de Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland. Van de 22 Biddinghuizer deelnemers, gingen de meeste stemmen - en dus ook het grootste bedrag - naar Dierenpark De Scharrelberg.


BHZNet ontvangt €312,96 van Rabobank

BHZNet ontvangt €312,96 van Rabobank

01-11-2017 Tijdens de finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne, die vanavond werd gehouden in de Meerpaal in Dronten, hebben diverse verenigingen uit Biddinghuizen een bedrag ontvangen. BHZNet.nl deed voor het eerst mee aan de campagne en kreeg 64 stemmen, goed voor een bedrag van €312,96.


Laatste week voor stemmen Clubkas Campagne

Laatste week voor stemmen Clubkas Campagne

10-10-2017 Voor leden van de Rabobank is de laatste week waarin gestemd kan worden voor de Rabobank Clubkas Campagne aangebroken. Leden kunnen vijf stemmen uitbrengen en zo helpen de bank een bedrag van 50.000 te verdelen onder de aangemelde verenigingen en stichtingen, waaronder nieuwswebsite BHZNet.nl.


22x Biddinghuizen bij Clubkas Campagne

22x Biddinghuizen bij Clubkas Campagne

04-10-2017 Zojuist is de website waarop stemmen kunnen worden uitgebracht voor de Rabobank Clubkas Campagne in de lucht gegaan. Dit jaar doet ook de vereniging BHZNet.nl mee aan de campagne. Daarnaast doen nog eens een-en-twintig Biddinghuizer verenigingen en stichtingen mee.


BHZNet.nl wederom op landelijke radio

BHZNet.nl wederom op landelijke radio

30-09-2016 Naar aanleiding van de berichtgeving rond de veertigjarige verjaardag van oud-Biddinghuizer Sander Lantinga haalde lokale nieuwswebsite BHZNet.nl een vermelding tijdens de Coen & Sander Show op radio 538. Het bericht over het uitverkopen van de Sander40-brokken bij Tietema werd deels voorgelezen.


BHZNet.nl mogelijk beperkt bereikbaar tijdens onderhoud

BHZNet.nl mogelijk beperkt bereikbaar tijdens onderhoud

03-09-2016 Zondagavond wordt er groot onderhoud uitgevoerd op de website van BHZNet.nl en alle gekoppelde websites van diverse verenigingen. Hierdoor kan er enige vermindering van bereikbaarheid optreden.


Biddinghuizer websites uit de lucht

15-02-2016 Van zondagnacht tot en met het middaguur op maandag was BHZNet.nl, de nieuwspagina voor Biddinghuizen, niet bereikbaar. Daardoor ondervonden ook andere websites problemen.


Uitzendingen BHZSR live via BHZNet.nl

16-12-2015 Vrijdagavond om 21.00 uur begint de 24-uurs radio-uitzending van BHZSR, onderdeel van de acties rondom het Serious Dorpsfestival. Via systemen van BHZNet.nl is het mogelijk vanuit de hele wereld live te luisteren naar deze uitzendingen.


Nieuwsvoorziening BHZNet blijft tijdelijk achter

06-05-2014 De afgelopen dagen is de nieuwsvoorziening op BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen beperkter dan u gewend bent. Alles heeft hierbij te maken met werkzaamheden naast het redactionele werk.


Vrije advertentieplaatsen op BHZNet

Vrije advertentieplaatsen op BHZNet

04-03-2014 Er zijn op dit moment weer een aantal advertentieplaatsen vrij op BHZNet. Het gaat hierbij om de zogenaamde wisselbanners: de kleine banners die aan de linker- en rechterkant staan en waarop tot vijf adverteerders één plaats delen.


Ook aanbiedingen Koopplein op BHZNet

28-09-2013 Al langere tijd zijn de Biddinghuizer advertenties van Marktplaats opgenomen op BHZNet, aan de linkerkant van de website onder Externe Rubrieken. Sinds kort zijn ook de advertenties van Koopplein Dronten direct te bekijken.


Problemen met nieuwsfeed Google

05-06-2013 Eén van de extra's van BHZNet.nl is dat de berichten van de website worden opgenomen in de index van Google-Nieuws. De laatste weken worden echter ook per abuis oude berichten door de zoekgigant opgenomen en verspreid.


Oprichters BHZNet vinden elkaar in softwarebedrijf

Oprichters BHZNet vinden elkaar in softwarebedrijf

03-08-2012 Ane Sybesma en Sieberen Sybesma, oprichters en beheerders van de Biddinghuizer nieuwswebsite BHZNet.nl, gaan ook zakelijk samenwerken. Ane Sybesma is per 1 augustus toegetreden tot Sybit – Software op Maat, dat nu verdergaat als VOF.


Speel mee in de BHZ-Net EK voetbal poule

Speel mee in de BHZ-Net EK voetbal poule

18-05-2012 Op 8 juni barst het EK-geweld los. Het Nederlands elftal zal dan deelnemen aan het EK Voetbal in Polen & Oekraïne. Jij kunt je kennis laten gelden, door via BHZNet met de BHZ-Net voetbalpoule mee te doen.


BHZ-Net vernieuwd

BHZ-Net vernieuwd

12-02-2012 Sinds vandaag is de website BHZ-Net.nl in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat kunt u inmiddels zien.


Veel nieuwe Bol.com produkten in winkel BHZ-Net

10-01-2012 De afgelopen maanden waren er weinig nieuwe producten te vinden in de winkel op BHZNet. Deze week is deze weer helemaal gevuld met nieuw materiaal.


BHZNet naar 5 miljoen bezoekers

08-11-2011 Onlangs heeft BHZNet.nl de vijf miljoenste bezoeker op de website genoteerd. De teller staat ondertussen alweer boven de 5,1 miljoen.


Eerste biedingen BHZNet hoofdbanner geplaatst

Eerste biedingen BHZNet hoofdbanner geplaatst

16-04-2011 De eerste biedingen voor de banner op de hoofdpagina van BHZNet.nl zijn geplaatst. Momenteel staat het hoogste bod op €130,= per half jaar.


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.4 °C
  • 0.0 mm
  • 11.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top