0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Website BHZNet 20 jaar actief

Dinsdag 14 november 2017
Website BHZNet 20 jaar actief

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag was het precies twintig jaar geleden dat er een Biddinghuizer website actief is onder de naam BHZNet en dat daar een bezoekersteller op werd geplaatst. Sindsdien bezochten meer dan 13 miljoen bezoekers de site.

In 1997 ging het om een verzamelplaats van een aantal links op het adres www.bhznet.demon.nl. Ongeveer 3000 mensen per jaar bezochten de site. Pagina's over 'VV BAS', Zeldzaam, BAS3, PacketRadio, Soos Neptunus, Darts, Doe Maar en diverse persoonlijke websites kregen een plaats op het portal, waarvan de schil er ongeveer zo uitzag (helaas ontbreken de meeste afbeeldingen):


.NL-domeinnaam
Rond de eeuwwisseling was het voor particulieren nog niet mogelijk om zelf een .NL-domeinnaam te registreren. Omdat deze wens er wel was, werd de Vereniging BHZ-Net opgericht en bij de KvK ingeschreven en werd de domeinnaam www.bhznet.nl geregistreerd. De pagina zag er nog ongeveer het zelfde uit, al kon nu ook uit een keuzelijst een website worden gekozen:


Nieuws
Vanaf 2001 veranderde het webportaal van een verzameling links in een website met nieuws, agenda, links, forum, gastenboek en te koop; inhoudelijk grotendeels wat nu nog steeds op de website te vinden is. De bezoekersaantallen verveelvoudigden van 35000 in 2001 naar 250.000 in 2003. Het zag er toen wel iets anders uit, al is de rode kleur tot op de dag van vandaag in gebruik. Deze website zag er ongeveer zo uit:


En al snel was er ook een afbeelding in de bovenkant ingepast. De website een jaar later in 2002:


In de loop van de 2002 werd de gehele website grafisch opnieuw ingedeeld. Dit leidde tot een website die steeds herkenbaarder wordt naar de huidige tijd:


Tegen 2011 was de hoofdpagina cosmetisch aangepast, uitgerekt en inhoudelijk uitgebreider. De bezoekersaantallen lagen rond de 700.000 per jaar:


En sinds 2012 heeft de website de huidige vorm. Inhoudelijk veranderen er steeds kleine dingen, maar tijd om de hele website weer een keer te vernieuwen is nog niet gevonden. De naam veranderde van 'BHZ-Net' naar 'BHZNet.nl'. De bezoekersaantallen nemen nog altijd toe. Over 2013 waren er voor het eerst meer dan één miljoen bezoekers. In 2017 zijn dit er meer dan twee miljoen.


Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.0 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top