Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Nieuwsvoorziening BHZNet blijft tijdelijk achter

Dinsdag 6 mei 2014

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen dagen is de nieuwsvoorziening op BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen beperkter dan u gewend bent. Alles heeft hierbij te maken met werkzaamheden naast het redactionele werk.

"De ene periode is er meer nieuws dan de andere periode", vertelt Ane Sybesma van de redactie. "Natuurlijk kijken we iedere dag nog wel even, maar op dit moment is er vooral nieuws dat aangeleverd wordt en dat niet één-op-één geplaatst kan worden." Dit ligt meestal aan de schrijfvorm waarin berichten worden toegestuurd, waardoor deze nog herschreven moeten worden voordat ze geplaatst kunnen worden.

"Natuurlijk doen we er alles aan om de nieuwsvoorziening op peil te houden", vertelt Sybesma, "maar op dit moment hebben we onze tijd vooral zakelijk hard nodig. En dat is ergens ook wel weer positief te noemen."

Nieuwsberichten kunt u zoals gewoonlijk sturen naar nieuws@bhznet.nl. Probeer hierbij bij het schrijven te denken aan hoe het in een krant zou staan, in plaats van hoe het in het eigen clubblad zou verschijnen. Vermijd daarbij de 'wij gaan binnenkort'-vorm zoveel mogelijk, maar gebruik de meer afstandelijke 'organisatie x gaat binnenkort'-vorm. Dan kunnen berichten sneller geplaatst worden.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top