Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa

Staan de activiteiten van uw vereniging al in de agenda?

Woensdag 28 september 2022
Staan de activiteiten van uw vereniging al in de agenda?
Foto: Pexels.com / Towfiqu barbhuiya - rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Nu de pandemie in 2022 minder effect lijkt te hebben dan in voorgaande jaren, worden er door de diverse organisaties weer volop activiteiten georganiseerd. Activiteiten kunnen worden opgenomen in de agenda op BHZNet.nl.

De agenda, een prominent onderdeel van de hoofdpagina van BHZNet.nl, bevat activiteiten in Biddinghuizen (van organisaties in of buiten Biddinghuizen), of activiteiten buiten Biddinghuizen die worden georganiseerd door Biddinghuizer organisaties en het vermelden waard zijn. Hieronder een aantal voorbeelden.

Sport
Sportverenigingen bijvoorbeeld zullen hun wedstrijden vooral op hun eigen kanalen communiceren, maar daar waar publiek terecht kan, kan dit ook in onze agenda worden geplaatst. Denk hierbij aan toernooien of (thuis)wedstrijden van het eerste team.

Koren en muziekgezelschappen
De meeste koren en muziekverenigingen hebben een vaste repetitieavond voor hun leden. De eerste paar repetities van het jaar zijn vaak open inloop. Voeg deze dus gerust toe aan de agenda, de vaste repetities kunnen daar dan buiten blijven. Daarnaast hebben zij natuurlijk optredens in het land; deze zijn eigenlijk allemaal wel geschikt voor plaatsing.

Overige organisaties
Voor bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties zijn alle activiteiten geschikt voor onze agenda wanneer hier leden en niet-leden welkom zijn. Meld er dan altijd duidelijk bij hoe niet-leden deel kunnen nemen aan een activiteit.

Bedrijven
Voor bedrijven zijn er ook diverse mogelijkheden om iets in de agenda te laten opnemen. Denk hierbij aan een open dag, maar ook bijvoorbeeld een bijzondere actie in een bepaalde periode van het jaar. Heeft u een horecalocatie in Biddinghuizen en een activiteit, voeg deze dan toe.

Toevoegen
Een agenda-item toevoegen kan via de links 'Agenda-item toevoegen', onder andere in dit totaaloverzicht van de agenda. Voeg gerust ook al activiteiten toe voor 2023. Uiteraard geldt dat alles dat wordt toegevoegd ter beoordeling van de redactie is en dat er dus geen garantie is voor plaatsing. Neem bij vragen contact op via nieuws@bhznet.nl.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.0 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top