Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Problemen met nieuwsfeed Google

Woensdag 5 juni 2013

BIDDINGHUIZEN - Eén van de extra's van BHZNet.nl is dat de berichten van de website worden opgenomen in de index van Google-Nieuws. De laatste weken worden echter ook per abuis oude berichten door de zoekgigant opgenomen en verspreid.

De nieuwsberichten van BHZNet.nl verschijnen al jaren in de lijst met nieuws op http://news.google.nl. Berichten uit ons dorp staan zo tussen media als de Volkskrant, Telegraaf of Nu.nl. Dit heeft als voordeel dat onze berichten via extra kanalen worden verspreid en dat Google vaker de website afzoekt om inhoud over te nemen. Het bedrijf lijkt echter nieuwe software ingezet te hebben, want sinds een week of twee worden berichten uit het archief geplaatst als 'nieuwe berichten'.

Verwarring
Dat dit tot verwarring kan leiden, moge duidelijk zijn. Zo kregen we al melding van OFW dat er mensen informeerden naar een bewonersavond in juni 2005. Door Google verspreid als was het een bericht van juni 2013.

Wanneer de problemen zijn verholpen, is door ons niet aan te geven. Technisch gezien zijn alle stappen gezet om Google van de juiste informatie te voorzien. Tot die tijd betreuren we het ongemak en hopen we dat dit snel weer naar behoren werkt.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top