Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Reünie soos De B’rak

Woensdag 10 april 2013
Reünie soos De B’rak
Foto: Jongerensoos De B'rak Dronten

BIDDINGHUIZEN - Op 15 juni a.s. wordt er een reünie gehouden voor oud-leden en oud-bezoekers van de voormalige soos De B’rak. Deze jongerensoos was in de jaren ’70 en ’80 gevestigd in het voormalig barakkenkamp aan de Morinel te Dronten. Jongeren uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant in de leeftijd van 15 tot 22 jaar kwamen hier wekelijks bijeen om elkaar te ontmoeten.

Ruim 30 jaar later hebben enkele oud-leden van soos De B’rak het initiatief genomen om een reünie te organiseren. De organisatie bestaat uit Tjeerd Douma, Wilma Flantua-Smit, Hans van Groesen en oud-Biddinghuizenaar Wim Slob.


De reünie wordt gehouden in het gebouw Cultus inn aan de Educalaan 27 te Dronten. Op deze reünie zullen enkele DJ’s uit die tijd wederom hun kunsten vertonen door muziek uit de jaren ’70 en ’80 te draaien. Ook twee voormalige bands uit die tijd, Chimney Fire en Missing Link, zijn speciaal voor deze gelegenheid weer geformeerd. Zij zullen met bekende nummers van toen de zaal doen laten swingen.

De zaal is open vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt € 10,-- per persoon. Extra opbrengsten zullen door de organisatie van de reünie aan een goed doel voor jongeren in Dronten worden geschonken.


Oud-leden en oud-bezoekers kunnen zich aanmelden voor deze reünie via de website http://www.soosdebrak.nl. Aanmelding vooraf via deze site is verplicht. Op facebook (pagina ‘soosdebrak’) kunnen bezoekers van de reünie zich alvast ‘opwarmen’ met verhalen en fotomateriaal van vroeger.

De organisatie verzoekt geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aan te melden, want de verwachte opkomst is groot en vol is vol.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top