Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Jongerenwerk


Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Nieuws uit de rubriek Jongerenwerk
1 2 Volgende >>

Griezel-kinderdisco en Chillpoint in het Koetshuis

Griezel-kinderdisco en Chillpoint in het Koetshuis

01-10-2019 De maandelijkse kinderdisco voor kinderen uit groep 3 t/m 8 uit Biddinghuizen start op vrijdag 11 oktober met een Griezelfeest. Na de kinderdisco is er voor de 12 + groep Chillpoint.


Kinderdisco en feestavond jongeren in Koetshuis

Kinderdisco en feestavond jongeren in Koetshuis

29-11-2018 Vrijdag 7 december is het weer tijd voor de maandelijkse kinderdisco en feestavond in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Kinderen - uit de groepen 3 tot en met 8 - die zin hebben in een feestje en lekker willen dansen, zijn van harte welkom in de jongerenruimte.


Ruim 50 kinderen bij buitenspeeldag

Ruim 50 kinderen bij buitenspeeldag

15-06-2017 Gisteren hebben ruim 50 kinderen meegedaan aan de Buitenspeeldag op het evenemententerrein en het pleintje bij De Basisz in Biddinghuizen. De organisatie van de dag concludeert dan ook dat buitenspelen nog steeds populair is.


Maandelijkse feestavond voor kinderen in Koetshuis

Maandelijkse feestavond voor kinderen in Koetshuis

03-04-2017 Vanaf vrijdag 7 april wordt weer maandelijks een feestavond gehouden in Het Koetshuis in Biddinghuizen. "Kinderen in de groepen 3 tot en met 8 kunnen zich helemaal uitleven", vertelt Claudia Jansen-Goedvree, jongerenwerker van De Meerpaal.


Sport & Spelinstuif tijdens voorjaarsvakantie

Sport & Spelinstuif tijdens voorjaarsvakantie

15-02-2017 Op woensdag 22 februari van 14.00 uur tot 16.00 uur organiseert de buurtsportcoach samen met het jeugd- en jongerenwerk een sportieve instuif voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar in de sportzaal van Het Koetshuis in Biddinghuizen.


Laatste feestavond seizoen in Koetshuis

10-06-2016 Vrijdag 17 juni staat de laatste maandelijkse feestavond van het seizoen gepland in het Koetshuis. De feestavond, met als thema Summernight, wordt georganiseerd door het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal.


Jongeren Biddinghuizen organiseren feestavond

07-04-2016 Op vrijdag 15 april is het weer tijd voor de maandelijkse feestavond in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Kinderen en jongeren kunnen zich binnen het thema 'Hollandse Avond' helemaal uitleven.


Maandelijkse feestavond voor Serious Request

06-12-2015 Op vrijdag 18 december barst het feest weer los tijdens de maandelijkse feestavond in Biddinghuizen. Deze feestavonden worden georganiseerd door het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal. Het thema is deze keer 'Christmas'.


Jongeren organiseren maandelijkse feestavond

10-09-2015 Nu de zomervakantie voorbij is, vindt Jongerenwerk De Meerpaal het tijd voor een feestje in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Het eerstvolgende feest voor kinderen vanaf 6 jaar staat gepland op vrijdag 18 september. Het thema voor deze avond is Western.


Maandelijkse feestavond in Koetshuis

13-04-2015 Op vrijdag 17 april staat er een feestavond gepland in het Koetshuis, georganiseerd door het Jeugd & Jongerenwerk De Meerpaal. Het thema van deze feestavond is 'Jungle'.


Straatvoetbal voor alle kinderen

19-03-2015 Of je nu wel of niet op voetbal zit, iedereen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar mag meedoen aan het KNVB Straatvoetbaltoernooi. Wie wil deelnemen, moet wel snel een team samenstellen en zich voor 1 april aanmelden bij het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal.


Themafeest Jungle Party

Themafeest Jungle Party

14-02-2014 In Biddinghuizen is het iedere derde vrijdag van de maand feest in Het Koetshuis. Alle kinderen vanaf 6 jaar zijn vrijdag 21 februari van harte welkom. Het feest is in twee leeftijdsgroepen en het thema is Jungle Party.


Dennis van der Jagt vrijwilliger van het jaar

Dennis van der Jagt vrijwilliger van het jaar

09-12-2013 Dennis van der Jagt uit Biddinghuizen is afgelopen vrijdag door Klankbordgroep Vrijwilligerswerk Dronten uitgeroepen tot jeugdvrijwilliger van het jaar. Dat meldt Dorpsbelangen in een persbericht.


Jongerenwerk in Biddinghuizen

25-08-2013 In de eerste week van september zullen de deuren weer open gaan van het Jongerencentrum in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal gaat weer volop activiteiten organiseren voor de jeugd.


Warme Sportmove weken

10-08-2013 Het waren vijf warme SportMove weken. Het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal bezocht afgelopen week voor het laatst Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant met hun bakfiets of bus vol spelletjes voor de jeugd. Vooral waterspelletjes, gezien de hittegolf. Volgend jaar komt er een SportMove nieuwe stijl.


Waterpret bij SportMove

Waterpret bij SportMove

20-07-2013 Water- en sportpret, dat is SportMove. De afgelopen weken is het Jeugd en Jongerenwerk van De Meerpaal de wijken ingetrokken met een bakfiets vol sportartikelen. Steeds meer jeugd en jongeren weten de weg naar SportMove te vinden.


Geslaagde afsluiting seizoen Jeugd- en Jongerenwerk

Geslaagde afsluiting seizoen Jeugd- en Jongerenwerk

05-07-2013 De jongerenwerkers van De Meerpaal kijken met een zeer tevreden gevoel terug op het afgelopen seizoen. In Biddinghuizen werd het seizoen gisteren afgesloten. Er was daarom een Spelenmiddag en een Tropical Party georganiseerd.


Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen

Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen

21-06-2013 De zomervakantie en de verhuizing van de basisscholen in Biddinghuizen zijn in het vooruitzicht. Reden genoeg om het jongerenwerkseizoen op een leuke manier af te sluiten.


Koken bij de meidenactiviteit 9-12 jaar

Koken bij de meidenactiviteit 9-12 jaar

21-06-2013 Naast Pink Ladies 12 -16 jaar is er sinds kort ook een meidengroep voor 9-12 jaar, genaamd Sweet Girls. Zij komen de laatste woensdag van de maand bij elkaar in Het Koetshuis.


Huttenfeest 50 jaar Biddinghuizen

Huttenfeest 50 jaar Biddinghuizen

07-06-2013 Stichting de IJsvogel in Biddinghuizen hoopt speciaal voor de kinderen van 6-12 jaar een driedaags Huttenfeest te organiseren in de zomervakantie. Dit is wederom in het kader van 50 jaar Biddinghuizen. Zij doet dit samen met het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal.


Geslaagde Clik activiteiten meivakantie

17-05-2013 De gratis CliK-activiteiten in de meivakantie zijn een groot succes geworden. Het Jeugd & Jongerenwerk De Meerpaal organiseert samen met de wijkteams van de Gemeente Dronten iedere schoolvakantie de Clik3 activiteiten.


Reünie soos De B’rak

Reünie soos De B’rak

10-04-2013 Op 15 juni a.s. wordt er een reünie gehouden voor oud-leden en oud-bezoekers van de voormalige soos De B’rak. Deze jongerensoos was in de jaren ’70 en ’80 gevestigd in het voormalig barakkenkamp aan de Morinel te Dronten. Jongeren uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant in de leeftijd van 15 tot 22 jaar kwamen hier wekelijks bijeen om elkaar te ontmoeten.


(J)opgeruimd in Biddinghuizen

(J)opgeruimd in Biddinghuizen

26-03-2013 De gemeente heeft enkele klachten gekregen over zwerfvuil en rondslingerende glasscherven rondom de Jop in Biddinghuizen. In overleg met politie en jongerenwerk zoekt de gemeente nu naar een oplossing, zodat de klachten tot het verleden gaan behoren.


Jong en oud eten samen voor meer begrip

16-02-2013 Zo'n dertig ouderen en jongeren dineerden vrijdag samen in het Koetshuis in Biddinghuizen. Deze bijeenkomst met de naam Oud Ontmoet Jong was georganiseerd door de afdeling Welzijn van de Meerpaal.


Jongeren vieren carnaval

18-02-2012 Ook in Biddinghuizen is het carnaval. Weliswaar een week later, maar dat maakt de pret er niet minder om. Dit is het februari thema van de maandelijkse feestavond voor jongeren van 10 tot 15 jaar. Deze wordt gehouden op vrijdag 24 februari in Het Koetshuis.


1 2 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 0.0 mm
  • 18.5 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top