Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Gratis Survival tijdens Clik in meivakantie

Vrijdag 12 april 2013
Gratis Survival tijdens Clik in meivakantie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de meivakantie jezelf uitleven met de Clik activiteiten. Dat kan nu tijdens een gratis spetterende survival op locatie in Biddinghuizen. Jurgen de Zwaan Buitensport organiseert dit samen met het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal en de wijkteams van de Gemeente Dronten.

De activiteit vindt vrijdag 3 mei plaats, maar vanwege de organisatie moeten de kinderen zich voor maandag 22 april aanmelden.

De survival is speciaal voor kinderen uit Biddinghuizen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Op de locatie aan de Knooplaan 1 te Dronten is een heuse survivalbaan aangelegd met onder meer de indianenburg, en de apenhang. Daarnaast zullen de kinderen de uitdaging aangaan met de speleoladder.

Vervoer
Over het vervoer hoeven ouders of verzorgers zich niet druk te maken. De Osbournegroep van scouting Biddinghuizen heeft aangeboden om met een legertruck de kinderen te vervoeren vanaf Het Koetshuis richting de locatie. Natuurlijk worden de kinderen ook weer veilig terug gebracht.

Inschrijving
Voor deze Clik activiteit van de meivakantie is het van belang dat de kinderen zich van tevoren inschrijven. De inschrijving loopt tot maandag 22 april. Gegevens die noodzakelijk zijn voor de inschrijving zijn: naam en leeftijd kind, school, telefoonnummer en mailadres. Wie niet over een mailadres beschikt wordt gevraagd het huisadres door te geven. Deze gegevens zijn noodzakelijk, omdat de ouders in de week voorafgaand van de activiteit, de definitieve informatie ontvangen. Denk hierbij aan het definitieve tijdstip van het vervoer.

U kunt een mail sturen naar c.goedvree@meerpaal. Wilt u liever bellen, dit kan ook naar 06 515 364 34. Deelname aan deze activiteiten is gratis en geheel op eigen risico.

Clik
CliK is een project waarbij tijdens de schoolvakanties een gratis sport- en/of spelmiddag wordt georganiseerd voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Clik heeft drie doelstellingen: de ‘Clik’ die de kinderen door samenkomst met elkaar krijgen, de ‘Clik’ die de kinderen met de activiteit of sport hebben, en kinderen die de activiteit ver‘Clik’ken aan elkaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Jansen, projectcoördinator Clik-project, op telefoonnummer 06 515 364 34 of per mail: c.goedvree@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top