Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Kinderopvang start 23 mei in Educatief Centrum

Dinsdag 14 mei 2013
Kinderopvang start 23 mei in Educatief Centrum
Foto: Kinderopvang Dronten

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 23 mei opent Kinderopvang Dronten als een van de eersten haar deuren in het Educatief Centrum (EC) aan de Akkerhof 1.

Kinderdagverblijf Waterrijk, peuterspeelzaal De Woelwaters en buitenschoolse opvang Spetters gaan die dag feestelijk van start in hun gloednieuwe onderkomen. De Flevomeer Bibliotheek opent een week later, op vrijdag 31 mei. De basisscholen volgen later dit jaar.

Uitdagende speelmogelijkheden
De nieuwe huisvesting biedt een grote variatie aan speelmogelijkheden voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Voor de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal is er een prachtige binnentuin aangelegd, waarbij ‘natuurlijk spelen’ centraal staat en kinderen op ontdekkingstocht kunnen gaan.

De kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen buiten spelen op de nieuw aangelegde schoolpleinen die ook zijn ingericht op ‘natuurlijk spelen’.

Binnen het Educatief Centrum wordt o.a. gebruik gemaakt van een handvaardigheidslokaal, een drama / muzieklokaal en twee speellokalen waar kinderen onder begeleiding kunnen klimmen, klauteren, etc.

De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Dronten bieden tijdens de opvang diverse leuke activiteiten aan gericht op de leeftijd van de kinderen.

Samenwerking in het belang van uw kind
Met peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, basisscholen en bibliotheek onder één dak kunnen kinderen opgroeien in een veilige en kindgerichte omgeving. Kinderopvang Dronten werkt nauw samen met o.a. de basisscholen, het consultatiebureau en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Regelmatig vindt overleg plaats tussen kinderopvang en basisonderwijs om de doorgaande ontwikkeling van ieder kind zo goed mogelijk te laten verlopen.

Waarvoor kunt u bij Kinderopvang Dronten terecht
Kinderdagverblijf Waterrijk biedt dagopvang aan tussen 07.00 – 18.00 uur voor kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang Spetters voorschoolse-, naschoolse, incidentele en opvang tijdens vakanties voor kinderen van 4-13 jaar. Peuterspeelzaal De Woelwaters is er voor peuters van 2-4 jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.kinderopvangdronten.nl

Vanaf 1 juli a.s. ook flexibele opvang mogelijk
Vanaf 1 juli a.s. is het mogelijk om flexibele opvang op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang in het Educatief Centrum te regelen. Flexibele opvang is opvang op wisselende dagdelen die per week kan variëren. Deze vorm van opvang is bij uitstek geschikt voor ouders/verzorgers die werken op wisselende dagen.

Aanmelden en informatie
Voor aanmelding en informatie kunt u terecht bij het centraal bureau van Kinderopvang Dronten aan de Helling 11 in Dronten, telefoonnummer 0321-316266 of op http://www.kinderopvangdronten.nl.

Inschrijven voor kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang is gratis. Wilt u eerst een kijkje nemen op locatie? Bel dan voor een afspraak met de medewerksters planning & plaatsing op het centraal bureau.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek MFG
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.9 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top