Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Nieuws uit de rubriek MFG


Adverteerder in de rubriek MFG
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Nieuws uit de rubriek MFG
1 2 Volgende >>

Wethouder bezoek MFG 2 bouwlocatie

Wethouder bezoek MFG 2 bouwlocatie

10-12-2020 Wethouder Ton van Amerongen heeft woensdag 9 december een bezoek gebracht aan de bouwlocatie van het MFG 2 gebouw.


Slump Catering & Events wordt exploitant MFG 2

Slump Catering & Events wordt exploitant MFG 2

06-11-2020 Het bestuur van stichting MFG 2 heeft in Slump Catering & Events uit Bant een uitbater geonden voor het MFG in Biddinghuizen. De beslissing om voor Slump Catering & Events te kiezen is door het bestuur zeer zorgvuldig genomen.


Eerste paal MFG 2 geslagen

Eerste paal MFG 2 geslagen

31-08-2020 Na ruim zeven jaar voorbereiding is maandag de eerste paal voor het nieuwe deel van het Multi Functionele Gebouw deel 2, geslagen. Het bestuur heeft dit in kleine kring feestelijk gevierd.


Onthulling bouwbord MFG2

Onthulling bouwbord MFG2

30-10-2019 Op donderdag 31 oktober wordt op feestelijke wijze het MFG2 bouwbord onthuld. Een mijlpaal waar stichting MFG2 met genodigden graag bij stilstaat. De kinderen van de scholen hebben hun steentje bijgedragen en mooie borden gemaakt. Deze borden worden dan ook voor iedereen zichtbaar.


MFG2: Bouwhekken geplaatst

MFG2: Bouwhekken geplaatst

10-09-2019 De stichting MFG2 meldt dat er weer activiteiten zijn binnen en rond kerk- en zalencentrum de Voorhof. Deze week gaan namelijk de sloopwerkzaamheden van start. Buiten zijn bouwhekken geplaatst, zodat de omgeving veilig blijft.


Bouw MFG2 gaat van start

Bouw MFG2 gaat van start

08-08-2019 De eerste fase van de bouwwerkzaamheden bij het MFG2 gaat binnenkort beginnen. Dat maakt het bestuur van stichting MFG2 bekend. In week 34, de week van 19 augustus, zullen de eerste bouwactiviteiten zichtbaar worden.


Informatieavond nieuwbouw MFG2

Informatieavond nieuwbouw MFG2

01-07-2019 Op dinsdagavond 9 juli organiseren de Stichting MFG2, Protestantse Gemeente Biddinghuizen (PGB) en de Rooms-katholieke Kerk een informatieavond over de verbouwing van het kerkgebouw en de nieuwbouw van het nieuw te bouwen Multifunctionele Centrum.


Protestantse Gemeente Biddinghuizen dichter bij verhuisplan

Protestantse Gemeente Biddinghuizen dichter bij verhuisplan

22-11-2018 Na de gemeenteavond van 20 november 2018 waarin de kerkenraad de plannen voor de verbouw en verhuizing heeft gepresenteerd zal de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen binnenkort een definitief besluit nemen over de realisatie en verhuizing naar de nieuwe kerk.


De Voorhof is geen monument en wordt gesloopt

De Voorhof is geen monument en wordt gesloopt

12-11-2018 Kerkcentrum De Voorhof in Biddinghuizen wordt niet aangewezen als gemeentelijk monument. Dat is tenminste het plan van het gemeentebestuur in Dronten. Dat betekent dat het gebouw tegen de grond moet gaan. Stichting Cuypersgenootschap had om een monumentstatus gevraagd. Ze hoopten daarmee de sloop van het kerkgebouw te voorkomen en startten een petitie.


Groen licht voor het Multifunctioneel Gebied

Groen licht voor het Multifunctioneel Gebied

22-05-2018 Op woensdag 16 mei is er een informatieavond gehouden over het Multifunctioneel Gebied van Biddinghuizen. De belangstelling voor de avond was groot en de grote zaal in het Educatief Centrum zat dan ook vol. Tot boven aan de trap luisterden de geïnteresseerden naar het verhaal achter de plannen.


Veel belangstelling voor plannen MFG

Veel belangstelling voor plannen MFG

17-05-2018 De maquette van het nieuwe Multi Functioneel Gebouw (MFG) in Biddinghuizen is woensdag gepresenteerd. Op een informatieavond over de plannen was veel belangstelling voor het nieuwe centrum.


Informatieavond MFG2 op 16 mei

Informatieavond MFG2 op 16 mei

08-05-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Handtekeningenactie tegen sloop kerk

Handtekeningenactie tegen sloop kerk

30-04-2018 Daniel Vandy uit Biddinghuizen wil dat de protestantse kerk in het dorp behouden blijft. De kerk zal gesloopt worden om ruimte te maken voor het nieuw te bouwen Multifunctioneel Gebouw (MFG). Vandy vindt het gebedshuis gezichtsbepalend voor het dorp en hij is daarom een handtekeningenactie begonnen om de sloop tegen te houden.


Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

Informatieavond voor het Multifunctioneel Gebied

24-04-2018 Op 16 mei aanstaande is er een informatieavond over het Multifunctioneel Gebied (MFG2) in Biddinghuizen. Belangstellenden zijn om 19:45 van harte welkom in de grote zaal van het Educatief Centrum.


Subsidie voor MFG2, Bouwen aan Biddinghuizen en Hannekes Pluktuin

Subsidie voor MFG2, Bouwen aan Biddinghuizen en Hannekes Pluktuin

12-02-2018 Dorpsbelangen (MFG 2), Hannekes Pluktuin en Bouwen aan Biddinghuizen hebben een subsidie ontvangen uit het fonds Leefbaarheid van de provincie Flevoland.


Unanieme steun voor MFG

Unanieme steun voor MFG

09-02-2018 Alle politieke partijen in de gemeenteraad van Dronten staan achter de plannen voor het Multifunctioneel Gebouw (MFG) in Biddinghuizen. Bij de komende raadsvergadering is het onderwerp dan ook een hamerstuk, zo werd donderdagavond duidelijk tijdens een commissievergadering.


Gemeente wil doorpakken met Multi Functioneel Gebouw

Gemeente wil doorpakken met Multi Functioneel Gebouw

11-01-2018 De gemeente Dronten wil financieel garant staan voor de bouw van een volwaardig Multi Functioneel Gebouw (MFG) in Biddinghuizen. De initiatiefnemers kunnen zo een hypotheek voor de bouwplannen krijgen. Burgemeester en wethouders willen ook meebetalen aan de exploitatie van het gebouw.


Kans van slagen MFG-2 vergroot

Kans van slagen MFG-2 vergroot

15-11-2017 Vorige week donderdag is in de gemeenteraad de tweede fase van het multifunctionele gebied (MFG-2) behandeld. Leefbaar Dronten had een motie ingediend om indien nodig extra geld beschikbaar te stellen en deze werd unaniem aangenomen.


Gemeenteraad steunt financiering MFG

13-11-2015 De Stichting MFG2 kan verder met de plannen voor het multifunctionele gebouw in Biddinghuizen.


Gemeente steunt exploitatie MFG

03-11-2015 Het college van burgemeester en wethouders van Dronten wil geld beschikbaar stellen voor het nieuwe multifunctionele gebouw MFG in Biddinghuizen. Het gaat om ruim 120.000 euro per jaar, die de initiatiefnemers nodig hebben voor de toekomstige exploitatie.


Verkeersplein voor kinderen tijdens RaboDoet 2015

28-08-2015 Dit jaar organiseert Rabobank Flevoland voor het vijfde jaar haar coöperatieve dag RaboDoet. In de week van 21 t/m 25 september steken de medewerkers van de bank de handen uit de mouwen bij vijftien vrijwilligersprojecten.


Haalbaarheidsonderzoek MFG2 afgerond

01-03-2015 Met de gemeente is begin 2014 afgesproken dat Stichting MFG2 eind 2014 een haalbaarheidsonderzoek zou presenteren voor de ontwikkeling van het tweede deel van het multifunctioneel gebied in het centrum van Biddinghuizen.


Onderzoek haalbaarheid MFG Biddinghuizen

06-03-2014 Vanochtend tekenden wethouder De Graaf en de heer Groot Koerkamp van Stichting MFG2 een overeenkomst voor een haalbaarheidsonderzoek bestaande uit een globaal stedenbouwkundig plan voor de locatie De Voorhof, exploitatieplan, een programma van eisen ,een planning, een exploitatieplan en een fasering.


Bomen aanplanten MFG

Bomen aanplanten MFG

06-12-2013 Afgelopen week is aannemer Sight begonnen met de aanleg van de groenstroken en beplantingsvakken rondom het MFG. De werkzaamheden begonnen met het aanplanten van de bomen in de verharding. Deze bomen worden in boomgranulaat aangeplant.


Poesiealbum voor het Educatief Centrum

21-08-2013 Op 10 oktober in de feestweek van 50 jaar Biddinghuizen wordt het nieuwe Educatief Centrum als deel van het MFG officieel geopend. Niet alleen kinderen en leerkrachten maar ook de ouderen in ons dorp vinden dat een hele gebeurtenis.


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top