Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

MFG De Binding geopend

Zondag 29 augustus 2021
MFG De Binding geopend
Foto: Redactie BHZNet.nl / Stichting MFG

BIDDINGHUIZEN - De opening van de Binding op zaterdag 28 augustus is een ingetogen feest geworden. Door de Corona maatregelen heeft de stichting moeten kiezen voor een klein groep genodigden, een beslissing die de stichting graag anders had gezien. Ondanks dat kan er gesproken worden van een feestelijke opening.

De vrijwilligers van de protestante gemeente van Biddinghuizen hebben het mogelijk gemaakt dat er meegekeken kon worden d.m.v. een live stream tijdens het ochtend en middagprogramma. "Een mooie samenwerking waar we heel blij mee waren." aldus de stichting.

's Morgens zijn de winnaars van de namenwedstrijd ontvangen voor de uitreiking van de hoofdprijs. Deze 10 winnaars hebben allemaal de naam ingediend die nu op de gevel prijkt, De Binding.

In de Voorhof stonden 10 bossen bloemen klaar met op iedere bos de naam van een van de winnaars. Daaruit is door Henk Potgieter één bos gekozen. Deze bos is gewonnen door Monique Ponsteen, de winnaar van de hoofdprijs. Monique heeft een envelop ontvangen met waardebonnen die besteed kunnen worden bij de plaatselijke winkels.De échte opening van de Binding, was op een spectaculaire manier georganiseerd: Hans Grootkoerkamp, oud-voorzitter en een van de grondleggers van het project had, als vertegenwoordiger van alle bestuurders die betrokken zijn geweest bij het hele project, de eer om de Binding te openen.

Door een drone, die bestuurd werd door Pim Grootkoerkamp, werd de sleutel van de Binding gebracht. Pim zorgde ervoor dat de sleutel in handen van zijn oom, Hans Grootkoerkamp kwam, waarna de sleutel in het slot gestoken werd en hij daarmee De Binding opende.


Binnen werd de sleutel overhandigd aan Tommy Dunnik, bedrijfsleider van De Buurman. Tijdens de buiten festiviteiten heeft er een vliegtuig boven het dorp gevlogen met de tekst; Gefeliciteerd met de Binding: Een felicitatie voor het hele dorp met deze prachtige aanvulling in Biddinghuizen.


Wanneer er versoepelingen worden doorgevoerd zal er alsnog een open dag worden georganiseerd.

Stichting MFG 2

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek MFG
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top