Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb

Informatieavond nieuwbouw MFG2

Maandag 1 juli 2019
Informatieavond nieuwbouw MFG2
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdagavond 9 juli organiseren de Stichting MFG2, Protestantse Gemeente Biddinghuizen (PGB) en de Rooms-katholieke Kerk een informatieavond over de verbouwing van het kerkgebouw en de nieuwbouw van het nieuw te bouwen Multifunctionele Centrum.

De organisatie wil graag de uitgewerkte plannen delen met alle direct omwonenden, toekomstige gebruikers, leden van de PGB en Parochie en alle inwoners van Biddinghuizen.

De avond duurt van van 20.00 uur tot en met 21.30 uur en wordt gehouden in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De deuren zijn vanaf 19.30 uur open.

Deze avond zal in het teken staan van informeren. Daarom zal ook de aannemer van dit project, Knol Bouw uit Hasselt, aanwezig zijn om uitleg te geven over het bouwkundige deel en de daarbij behorende zaken. Er is alle ruimte voor vragen.

"Als Biddinghuizen doen wij het samen! Daarom hopen we ook op een grote opkomst om samen te delen wat voor ons straks als dorp een bijzondere, weloverwogen doordachte en emotionele stap in de toekomst zal zijn, dit zal een begin naar een nieuwe toekomst zijn waarbij de karakteristieke waarde van de Kerk, de Voorhof en het Koetshuis behouden worden met een nieuw en fris gezicht." aldus het bestuur van Stichting MFG2.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek MFG
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top