Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen

Vrijdag 21 juni 2013
Spelenmiddag en Tropical Party Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De zomervakantie en de verhuizing van de basisscholen in Biddinghuizen zijn in het vooruitzicht. Reden genoeg om het jongerenwerkseizoen op een leuke manier af te sluiten.

Dit zal feestelijk gebeuren op donderdag 4 juli. Zo is er een gratis spelenmiddag en ’s avonds kunnen de kinderen feesten.

Donderdagmiddag 4 juli zijn er van 13.00 uur tot 16.00 uur diverse spelen en activiteiten voor de jeugd vanaf 6 jaar. De buitenspeeldag in Biddinghuizen heeft dit jaar niet plaats gevonden op de nationale buitenspeeldag, maar zal dit jaar plaats vinden tijdens deze middag. Dus alle kinderen zijn welkom in Het Koetshuis.

Het team van Jeugd en Jongerenwerk van De Meerpaal biedt darten, vier op een rij, bowlen en bij mooi weer ook spelletjes met water. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden en het is vrije inloop dus je kan komen tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Maandelijkse feestavond 4 juli
De spelenmiddag zal worden afgesloten met de maandelijkse feestavond. Het thema zal zijn
Tropical Party. De feestavond is wederom opgedeeld in twee leeftijdsgroepen om grote leeftijdsverschillen te voorkomen. Van 18.30 uur tot 19.30 uur is het feest voor de 6 t/m 8-jarigen en van 20.00 uur tot 22.00 kunnen de 9 t/m 12-jarigen zich uitleven. De entree voor de jongste groep is € 0,50 per persoon, inclusief alcoholvrije cocktail. Voor de oudste groep is de entree € 1,-, inclusief alcoholvrije cocktail met een lekkere versnapering passend bij het thema. Dit geldt natuurlijk ook voor de jongste groep.

Tropisch
Het thema is tropisch, dus kleed je origineel aan en wie weet ga jij met de prijs ervandoor. Naast een prijsje voor de meest origineelste verklede persoon zal er ook een prijs zijn voor de beste limbodanser. De feestavond zal dit keer in een andere ruimte in Het Koetshuis plaatsvinden. De gehele ruimte zal worden aankleed naar het thema. Daarnaast verzorgend de dj’s voor swingende muziek en een spectaculaire lichtshow.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Claudia Jansen, medewerker Jongerenwerk van De Meerpaal, op telefoonnummer 06 515 364 34, of via c.goedvree@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.8 °C
  • 0.2 mm
  • 15.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top