Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Geslaagde afsluiting seizoen Jeugd- en Jongerenwerk

Vrijdag 5 juli 2013
Geslaagde afsluiting seizoen Jeugd- en Jongerenwerk
Foto: De Meerpaal - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De jongerenwerkers van De Meerpaal kijken met een zeer tevreden gevoel terug op het afgelopen seizoen. In Biddinghuizen werd het seizoen gisteren afgesloten. Er was daarom een Spelenmiddag en een Tropical Party georganiseerd.

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 konden zich ’s middags uitleven met diverse spelletjes waaronder een springkussen en pannavoetbal. In de avond konden zij met hun eigen leeftijdsgroep feesten tijdens de ‘Tropical Party’. De kinderen kregen een overheerlijke (alcoholvrije) cocktail en er was wederom een dansbattle.

De Tropical Party hoorde bij de maandelijkse feestavonden, die door het Jeugd- en Jongerenwerk georganiseerd werden. De feesten werden mede mogelijk gemaakt door Drive-In-Show-FM. Zij verzorgen de muziek en de lichtshow.


Ook in zomer feestavond
De feestavonden zijn erg populair onder de jeugd van Biddinghuizen. Daarom hebben de jongerenwerkers in overleg met de jeugd besloten om tijdens de zomervakantie door te gaan met het organiseren van party’s.

De eerstvolgende feestavond is daarom op vrijdag 16 augustus. In die week is er ook de Vakantiespelweek, georganiseerd door het Jeugd- & Jongerenwerk. De week erna starten de basisscholen in de Gemeente Dronten weer.

Met de feestavond kan de vakantie nog even gevierd worden. Noteer de datum alvast in je agenda zodat er weer een gezellige opkomst zal zijn.

Foto’s afsluiting seizoen
Voor een sfeerimpressie van deze dag zijn foto’s te zien op de Facebookpagina van het Jongerenwerk Biddinghuizen, genaamd YoungRevolution BHZ.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top