Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kafa Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Spannend slot BHZNet Tourmanager

Vrijdag 19 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - De spanning in de Tour de France is na de afgelopen twee dagen, door de moeizame dagen van Mollema, voor de Nederlanders weliswaar afgenomen, in de Biddinghuizer ranglijst van de BHZNet Tourmanager 2013 is het ongemeend spannend.

Met nog drie etappes te rijden, leidt Wouter Foppen nog steeds de ranglijst. Hij wordt echter op de hielen gezeten door Ane Sybesma (10 punten achterstand) en Rolande Kempenaar (40 punten). Met nog twee bergritten, de afsluitende rit naar Parijs en het eindklassement is het nog niet zeker wie er dit jaar met de eer gaat strijken.

Tussen Foppen en Sybesma zijn de prestaties van Mollema vooral van belang. Foppen zet Mollema en Evans tegenover Talansky, Porte en Kristoff van Sybesma. Ten opzichte van Kempenaar zijn de verschillen nog minder klein. Hier zet Foppen Matthew Goss tegenover Hesjedal en Porte.

Deelname
Het aantal deelnemers blijft de laatste jaren schommelen rond de 1500. Dit jaar zijn er 1541 deelnemers aan het gratis tourspel. In de Biddinghuizer ranglijst strijden er 158 mensen. Plannen liggen er nog altijd om het spel te vernieuwen en breder inzetbaar te maken. De verwachting is dat er dan meer deelnemers bereikt kunnen worden.

De verrichtingen van de Biddinghuizer teams zijn te bekijken via http://www.tourdebiddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.9 °C
  • 23.4 mm
  • 8.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top