AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Warme Sportmove weken

Zaterdag 10 augustus 2013

BIDDINGHUIZEN - Het waren vijf warme SportMove weken. Het team van Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal bezocht afgelopen week voor het laatst Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant met hun bakfiets of bus vol spelletjes voor de jeugd. Vooral waterspelletjes, gezien de hittegolf. Volgend jaar komt er een SportMove nieuwe stijl.

De gemeente Dronten vindt bewegen en sport zo belangrijk dat er een traject is gestart met buurtsportcoaches. Ook De Meerpaal heeft een buurtsportcoach in dienst. De jongerenwerkers gaan daarom hun aanbod met hen afstemmen. Zo wordt ook gekeken hoe volgend jaar in de zomervakantie activiteiten zullen plaatsvinden. Een ding is zeker, de jeugd hoeft zich niet te vervelen.

Sportmove is al een jarenlange traditie. De kinderen die niet op vakantie zijn, krijgen toch sport en spel aangeboden, in hun eigen buurt. Vanwege het warme weer werd deze zomer soms van locatie geweken. Dankzij de goede contacten mochten de jongerenwerkers ook in het zwembad in Biddinghuizen en Swifterbant hun activiteiten bieden. Een uitwijklocatie die volgend jaar wellicht weer in het programma wordt opgenomen.

Jeugd & Jongerenwerk De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top