Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Fietsen met buurtsportcoaches

Zondag 11 augustus 2013
Fietsen met buurtsportcoaches
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 31 augustus kunnen alle inwoners een gratis fietsroute ophalen bij Fietsmaker Klamer fietsen. De fietsroute is uitgezet door Klamer Fietsen in samenwerking met de Buurtsportcoaches waaraan zowel de beginnende als de gevorderde fietser deel kan nemen.

De route van 30 km start en eindigt bij Fietsenmaker Klamer Fietsen aan de Baan 30 te Biddinghuizen. De deelnemers worden meegenomen langs het prachtige boerenland, bos, randmeren en een of meerdere eet-drinkgelegenheden, waar zelf besloten kan worden wel of geen gebruik van te maken.

Zonnebrand
De routes zijn op eigen gelegenheid te fietsen. Men wordt geadviseerd voldoende eten en drinken, mobiele telefoon, zonnebrand en een bandenplakset mee te nemen, evenals een gezellig fietsmaatje.

Gratis bidon
De uitgifte van de routes vindt plaats op woensdag 31 augustus tussen 10:00-11:00 uur bij bovengenoemde fietsenmaker. Voor de eerste 50 deelnemers ligt er een gratis bidon klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie over de fietstocht en andere activiteiten van de buurtsportcoaches kan men contact opnemen via info@sportindronten.nl of kijk op http://www.sportindronten.nl.

Op vrijdag 6 september vindt de officiële KickOff plaats van het project op het Meerpaalplein te Dronten.

Sport in Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Fietsen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top