Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Nieuws uit de rubriek Fietsen


Adverteerder in de rubriek Fietsen
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Nieuws uit de rubriek Fietsen
1 2 3 Volgende >>

Groot onderhoud aan fietspad richting Dronten

Groot onderhoud aan fietspad richting Dronten

08-10-2019 Het fietspad langs de Biddingringweg, de weg tussen Biddinghuizen en Dronten, gaat dicht voor groot onderhoud. Het pad is de laatste jaren snel verslechterd door opdrukkende boomwortels. De komende maanden worden bomen gekapt en wordt het fietspad hersteld. Dat schrijft de Provincie Flevoland in een persbericht.


Fietsvierdaagse van 17 t/m 20 juni

Fietsvierdaagse van 17 t/m 20 juni

24-05-2019 Klamer Fietsen organiseert van 17 tot en met 20 juni een fietsvierdaagse in en rond Biddinghuizen. Het begin- en eindpunt is elke dag bij Klamer Fietsen in Biddinghuizen.


Flevolanders trappen weinig kilometers weg

Flevolanders trappen weinig kilometers weg

01-11-2017 De fiets is bepaald niet het favoriete vervoermiddel onder Flevolanders. Zowel het aantal ritjes dat op de fiets gemaakt wordt, als de afstand die gefietst wordt, is minder dan in alle andere provincies. Alleen in Limburg is het fietsgedrag ongeveer gelijk aan dat in Flevoland.


Fietstocht voor jong en oud in Biddinghuizen

Fietstocht voor jong en oud in Biddinghuizen

25-08-2017 Op zaterdag 26 augustus organiseert Sport in Dronten de jaarlijkse fietspuzzeltocht in Biddinghuizen. De buurtsportcoaches hebben voor deze activiteit de tocht op een leuke manier uitgedacht zodat zowel senioren als kinderen deze tocht kunnen fietsen.


Buurtsportcoaches organiseren fietspuzzeltocht

Buurtsportcoaches organiseren fietspuzzeltocht

24-07-2017 Op zaterdag 26 augustus organiseert Sport in Dronten de jaarlijkse fietspuzzeltocht in Biddinghuizen. De routebeschrijving is deze dag van 10.00 tot 13.00 uur gratis af te halen bij het Koetshuis aan de Baan 33.


Fiets5Daagse in Biddinghuizen

Fiets5Daagse in Biddinghuizen

12-06-2017 In de week van 19 tot en met 24 juni organiseert Klamer Fietsen een Fiets5Daagse in en rond Biddinghuizen. Dagelijks wordt een afstand van rond de 30 kilometer afgelegd. Op de afsluitende zaterdag wordt 44 kilometer gefietst.


Fietstocht om aandacht voor stofwisselingsziekten

24-05-2017 Verbonden door Charel*(19) en Stan*(17), broer en zus die beiden overleden aan de stofwisselingsziekte Sanfilippo, organiseren de mannen van Stofwisseltour Team Charel* en Stan* en hun hoofd sponsor AH Jan Schuurhuis Biddinghuizen op 28 mei een locale fietstocht om aandacht te vragen voor stofwisselingsziekten en geld in te zamelen voor onderzoek.


Extra fietsveer tijdens Meimaand Fietsmaand

03-05-2017 Met in totaal zestien gemeenten is Gastvrije Randmeren officieel gastheer van Meimaand Fietsmaand 2017. Tijdens deze maand zal een extra fietspont worden ingezet tussen Nunspeet en Biddinghuizen, zodat meer fietsers hiervan gebruik kunnen maken. In plaats van één keer per uur, vaart het veer vanaf aanstaande vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur twee keer per uur.


Vader en dochter verkennen het Dronterland en de Flevopolders

10-04-2017 Speciaal voor Meimaand Fietsmaand doen Susanne en Edwin Nijenhuis verslag van een weekend in de provincie Flevoland. Uitvalsbasis is Biddinghuizen in het Dronterland, dit jaar samen met alle Randmeren gastheer van het fietsevenement. Hun blogverhaal is vanaf 1 mei te lezen op Meimaandfietsmaand.nl.


Geld voor Toeristische Overstappunten bij fietspaden

02-04-2017 De provincie Flevoland wil 150.000 euro uittrekken om Toeristische Overstappunten, zogeheten TOP's, aan te leggen bij fietspaden. Dat zijn startpunten waar mensen de auto kunnen achterlaten om vandaar te fietsen of te wandelen.


Meimaand fietsmaand komt naar randmeren

23-12-2016 De gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren is gastheer van de Meimaand Fietsmaand van 2017. Daarmee komt het landelijke evenement opnieuw naar Biddinghuizen, nadat de Flevoboulevard in 2008 al eens gastheer was van het evenement.


Flevoland heeft slechtste fietspaden

08-12-2016 Recreatieve fietsers beoordelen de fietspaden en routes in Flevoland met een 7,5. Dat is het laagste gemiddelde van alle provincies. Die conclusie trekken de ANWB en de fietsersbond uit een enquête onder recreanten op de fiets.


Fiets4daagse in Biddinghuizen

Fiets4daagse in Biddinghuizen

18-06-2016 Deze week wordt er in en rond Biddinghuizen een fietsvierdaagse gehouden. Dagelijks staat er ongeveer 30 kilometer op het programma; vertrek is steeds vanaf Klamer Fietsen.


Klamer fiets-4-daagse in Biddinghuizen

30-05-2016 Ook dit jaar organiseert Klamer Fietsen samen met onmisbare en enthousiaste vrijwilligers weer de fiets4daagse van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni. Iedere fietser is uitgenodigd mee te doen.


Flevolandse fietsers leggen kortste afstand af

Flevolandse fietsers leggen kortste afstand af

03-11-2015 Flevolandse fietsers leggen gemiddeld de kortste afstand af. Dat blijkt uit een onderzoek van de Fietsersbond. In september hebben ruim 55.000 personen een speciale app gedownload waarmee een week lang al hun fietsbewegingen werden geregistreerd.


Geslaagde fietspuzzeltocht

27-08-2015 Op zaterdag 15 augustus werd de laatste fietspuzzeltocht van de zomer georganiseerd door Sport in Dronten. 28 deelnemers gingen enthousiast van start. Deze keer startte de tocht bij Klamer Fietsen in Biddinghuizen. Aan de hand van de puzzel konden de deelnemers genieten van de omgeving en de natuur rondom Biddinghuizen.


Biddinghuizers beklimmen Ventoux

Biddinghuizers beklimmen Ventoux

27-08-2015 Als serieuze tegenhanger van de Alpe d'Huzes organiseert de stichting www.grootverzettegenkanker.nl jaarlijks het evenement beklimming van de Mont Ventoux. Een groep van 7 deelnemers uit Biddinghuizen zal meedoen aan dit evenement.


Zomerse fietspuzzeltocht in Biddinghuizen

28-07-2015 Op zaterdag 15 augustus staat de fietspuzzeltocht van Biddinghuizen op het programma. Dit is een tocht van ongeveer 15 kilometer en de route start bij fietsenzaak Klamer Fietsen, gevestigd aan de Baan.


Fiets-5-daagse start vanavond

15-06-2015 Vanavond start de tweede editie van de Klamer Fiets-5-daagse. Over vijf verschillende routes wordt deelnemers een verrassende blik over de polder gegeven. Wie zich nog niet heeft opgegeven, kan dit nu nog doen of zich vanavond aanmelden bij KlamerFietsen aan de Baan 30.


Klamer Fiets5daagse start 15 juni

18-05-2015 In de week van 15-20 juni wordt de tweede editie van de Klamer Fiets-5-daagse gehouden. Over vijf verschillende routes wordt deelnemers een blik over de polder gegeven. Opgave is vanaf heden mogelijk bij Klamer Fietsen.


Fietspuzzeltocht in Biddinghuizen

Fietspuzzeltocht in Biddinghuizen

15-07-2014 Fietsen is nog steeds een van de meest populaire bezigheden van een Nederlander. Fietsen is ook toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud. Om die reden hebben de buurtsportcoaches voor deze zomer drie fietspuzzeltochten uitgezet waaraan het hele gezin kan meedoen. Op 9 augustus is Biddinghuizen aan de beurt.


Klamer fietsen fietsvierdaagse

Klamer fietsen fietsvierdaagse

10-06-2014 Net als vorig jaar organiseert Klamer fietsen ook dit jaar de fietsvierdaagse in Biddinghuizen. Iedereen, jong of oud, is uitgenodigd om mee te fietsen. De routes zijn tussen de 25 en 30 kilometer en voor drinken en wat lekkers wordt onderweg gezorgd.


Gebundelde krachten voor Stichting ALS

Gebundelde krachten voor Stichting ALS

22-03-2014 Sportcentra Joy4Life in Biddinghuizen, De Bever in Dronten en Chakti in Swifterbant bundelen de krachten en organiseren een groots Cycle-Event voor stichting ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). Dit Cycle-Event zal plaats vinden op zaterdag 12 april a.s. in racket-, bowling en partycentrum Flevoparq te Dronten.


Provincie investeert in Fietsknooppuntnetwerk

Provincie investeert in Fietsknooppuntnetwerk

17-01-2014 Met een bijdrage van € 275.990,- aan de gemeenten Lelystad, Dronten en Zeewolde zorgt de provincie Flevoland ervoor dat het landelijke netwerk aan fietsknooppunten wordt gedicht. Deze gemeenten zijn voor wat betreft de populaire fietsknooppuntnetwerken de laatste witte vlekken in Nederland.


Fietsen met buurtsportcoaches

Fietsen met buurtsportcoaches

26-08-2013 Op zaterdag 31 augustus kunnen alle inwoners een gratis fietsroute ophalen bij Fietsmaker Klamer fietsen. De fietsroute is uitgezet door Klamer Fietsen in samenwerking met de Buurtsportcoaches waaraan zowel de beginnende als de gevorderde fietser deel kan nemen.


1 2 3 Volgende >>

twitter facebook rss top