Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Vertraging op wegen Flevoland door Lowlands

Dinsdag 13 augustus 2013

BIDDINGHUIZEN - Het verkeer in Flevoland moet donderdag rekening houden met vertraging. Vanaf vrijdag tot en met zondag vindt in Biddinghuizen het jaarlijkse muziekfestival Lowlands plaats. Traditiegetrouw komt een grote groep muziekliefhebbers donderdag al naar Evenemententerrein Walibi Holland.

Vanaf het middaguur worden er files verwacht op de A6 bij Lelystad, en de provinciale toegangswegen N302 en N305. Ook net buiten Flevoland zal de bezoekersstroom merkbaar zijn. Jaarlijks ontstaan er ook korte files bij Harderwijk op de A28. Voor doorgaand verkeer zal de hinder beperkt blijven tot maximaal 10 minuten, Lowlandsgangers moeten rekening houden met flinke wachttijden voor de parkeer- en afzetplaatsen.

Openbaar vervoer
De organisatie raadt bezoekers aan met het openbaar vervoer te komen. Vanaf de NS stations Lelystad en Dronten rijden vanaf donderdag 14:00 uur pendelbussen naar het festivalterrein. In tegenstelling tot andere jaren rijdt de pendel vanaf station 't Harde dit jaar niet. Bezoekers die zich laten afzetten worden geadviseerd gebruik te maken van de Kiss 'n Ride.

Verkeers Informatie Dienst

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Verkeer
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top