Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

G-Art organiseert Kunstenarij

Woensdag 11 september 2013
G-Art organiseert Kunstenarij
Foto: G-Art

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september organiseert G-Art uit Biddinghuizen een kunstmarkt in Dronten onder de naam 'Kunstenarij'. De Open Hof verandert deze dagen in een bruisend artistiek centrum waar ruim 15 kunstenaars aanwezig zullen zijn.

G-Art exposeert tijdens de kunstmarkt ruim 60 schilderijen die allen gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Deze stuk voor stuk unieke kunstwerken, geven het publiek de gelegenheid een kijkje te nemen in de belevingswereld van deze bijzondere kunstenaars.

Een aantal van deze kunstenaars zijn zelf op de kunstmarkt aanwezig en laten zien hoe zij kunstwerken vervaardigen onder begeleiding van een professionele kunstenaar.

Disciplines
Daarnaast is er nog een ruim aanbod van diverse kunstdisciplines te bewonderen: De Flevowand, beeldhouwkunst, mozaïek, dichtkunst, illustreren, sieraden maken, werken met textiel en nog een aantal andere kunstvormen.
Veel kunstenaars zijn tijdens de kunstmarkt actief bezig met het maken van kunstwerken zodat het publiek kan zien hoe deze verschillende werken tot stand komen.

Deelnemen aan activiteiten
Wie zin heeft, kan zelf deelnemen aan de vele activiteiten. Op het programma staan onder andere: mozaïeken, schilderen, dichten, werken met textiel, decopatch, illustreren en foamclay. Heleen van Els zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kunstmarkt "Kunstenarij" heeft zowel jong als oud iets te bieden. Wilt u ook kunst kijken, doen en beleven, dan bent u van harte welkom op vrijdag 20 september van 14.00u-21.00u of op zaterdag 21 september van 10.00u-17.00u. De entree bedraagt €1,50. Met uw entreebewijs maakt u kans op een leuke prijs.


G-Art / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kunst
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top