Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

CKV-docenten overvallen basisscholen Biddinghuizen

Vrijdag 13 september 2013
CKV-docenten overvallen basisscholen Biddinghuizen
Foto: De Meerpaal

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen dinsdag hebben CKV-docenten van De Meerpaal diverse basisscholen in Biddinghuizen overvallen. Leerlingen van de Schatkamer, de Wingerd en de Tamarisk werden totaal verrast door dans, muziek en kunst.

De Overval is voor het derde jaar op rij succesvol verlopen. De leerlingen en docenten genoten zichtbaar van het creatieve geweld.

Tijdens De Overval bezoeken CKV-docenten basisscholen om leerlingen van groep 5 en 6 te laten proeven aan dans, kinderkunst en muziek. Leerlingen van de basisscholen weten van niets en worden letterlijk overvallen met kunst en cultuur. De Overval vindt jaarlijks plaats in de maand september, de periode bij uitstek waarin iedere inwoner van de gemeente Dronten zich kan laten inspireren door het brede aanbod van De Meerpaal.

Open lesweek
De verrassingsactie gaat vooraf aan de Open Lesweek in De Meerpaal. Deze vindt plaats in de week van 16 tot en met 20 september. Voor muziek, dans, theater en beeldende kunst kan iedereen die belangstelling heeft tijdens deze week vrijblijvend en zonder afspraak een van de lesruimtes binnenlopen. Tussen 16.00 en 17.00 uur staan docenten om alle vragen te beantwoorden. Bij grote belangstellingen worden nieuwe afspraken gemaakt voor een gratis proefles. Er is voor ieder wat wils, van een jaarcursus tot workshopreeksen.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op http://www.meerpaal.nl/ckv. Hier staat alles over lessen, lestijden en tarieven. Wie liever persoonlijk contact wil, kan bellen via telefoonnummer 0321 388 714 of mailen naar ckvdronten@meerpaal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.9 °C
  • 0.0 mm
  • 24.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top