Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Nieuws uit de rubriek Muziek


Adverteerder in de rubriek Muziek
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Nieuws uit de rubriek Muziek
1 2 Volgende >>

Biddinghuizen Goes Live tijdens feestweek

Biddinghuizen Goes Live tijdens feestweek

02-08-2019 De Op Dreef Feestweek, die wordt gehouden van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september, kent een nieuw programma-onderdeel: op woensdagavond 28 augustus treedt er vanaf 19.00 uur lokaal talent op in de feesttent tijdens het evenement "Biddinghuizen Goes Live".


Zon en Zegen sprankelt in Kerstoratorium

Zon en Zegen sprankelt in Kerstoratorium

24-12-2018 Christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen heeft gisteravond andermaal een visitekaartje afgegeven. Het koor bracht, onder leiding van dirigent Jaap Kramer en begeleid door tal van muzikanten van L'Orchestra Particolare, het kerstoratorium 'Een Nieuw Begin'. De grote kerkzaal van kerk- en zalencentrum De Voorhof zat vol.


Live-muziek bij Basisz met songwriter Pieter

Live-muziek bij Basisz met songwriter Pieter

16-10-2018 Kringloopwinkel De Basisz aan de Dreef wil vanaf de opening in januari 2017 al meer zijn dan een kringloopwinkel alleen. "Je komt er voor een goed boek, mooie kleding, leuke hebbedingen, een kopje koffie, of gewoon voor de gezelligheid", aldus de organisatie. Zaterdag aanstaande wordt dat luister bijgezet. Singer-songwriter Pieter Leendertse komt muziek maken.


Biddinghuizer artiesten op WijLand festival

Biddinghuizer artiesten op WijLand festival

12-07-2018 Het zijn de hoogtijdagen van de festivals. Vooral in de zomermaanden komen liefhebbers van muziek, eten en sfeer volop aan bod. Dit weekeinde is Dronten aan de beurt. Daar wordt het WijLand Festival gehouden, waar ook Biddinghuizer inbreng op het muziekpodium te zien is: Zoetwater en Runythe betreden het hoofdpodium


Coverband Total Eclipse naar Biddinghuizen

Coverband Total Eclipse naar Biddinghuizen

24-05-2018 Op zaterdag 9 juni 2018 vindt er een spetterende feestavond plaats in de grote feesttent op het Maaiveld aan de Verlengde Baan. Op deze avond komt coverband Total Eclipse naar Biddinghuizen.


Volop Biddinghuizer inbreng bij Muziek bij de Buren Zwolle

Volop Biddinghuizer inbreng bij Muziek bij de Buren Zwolle

15-11-2017 Op zondag 10 december aanstaande wordt in veertien steden in Nederland het muziekfestival 'Muziek bij de Buren' gehouden. Eén van de speelsteden is Zwolle en in Zwolle spelen drie acts met een Biddinghuizer achtergrond. Sophie Ceelen en Sieberen Sybesma wonen nog altijd in Biddinghuizen.


Pieter Leendertse met Hartslag in Zwols theater

Pieter Leendertse met Hartslag in Zwols theater

25-10-2017 Op 10 november geeft singer-songwriter Pieter een theaterconcert in het Odeon/Papenstraattheater te Zwolle. Pieter Leendertse is deels nog inwoner van en daarnaast werkzaam in Biddinghuizen. Hij is onder andere ook bekend als gitarist van de Biddinghuizer band Zeldzaam.


Popschool in Biddinghuizen

Popschool in Biddinghuizen

15-09-2017 Vanaf woensdag 27 september starten er bandlessen in het Educatief Centrum in Biddinghuizen. De lessen worden gegeven door Luc van Ruler die eerder ook de muzieklessen binnen het muziekproject Pop-Up! in Biddinghuizen verzorgde.


Open Lesweek Meerpaal ook in Koetshuis

Open Lesweek Meerpaal ook in Koetshuis

31-08-2017 Van 18 tot en met 23 september is het Open Lesweek bij De Meerpaal. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes, maar mogen ook meedoen met de lessen. Muziek maken, fotografie, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar van De Meerpaal Academie.


Maureen en Hetty gaan voor deelname TV-programma

Maureen en Hetty gaan voor deelname TV-programma

19-04-2017 Op 14 juni aanstaande wordt het TV-programma "Jij & Ik" uitgezonden bij de EO, georganiseerd voor War Child. Hetty en Maureen Nap uit Biddinghuizen proberen een plaatsje te bemachtigen met hun opname van Symphony.


Laatste voorstelling Maria Magdalena op 5 maart

23-02-2017 Na twee en een half jaar komt er een eind aan het Biddinghuizense project "Het evangelie van Maria Magdalena". De voorstelling werd gegeven op diverse plaatsen in Flevoland en Noord-Holland en wordt op 5 maart aanstaande voor het laatst opgevoerd.


Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

Pop-Up concert krijgt vervolg: The Band

13-02-2017 Vanochtend werd in de Meerpaal in Dronten het Pop-Up Concert gehouden, voor en door leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Dronten. Kinderen uit Biddinghuizen traden op met Price Tag, Karel J. Schepers was speciale gast. De reeks krijgt een vervolg in Pop-Up! The Band


Biddinghuizer kinderen treden op in Meerpaal

Biddinghuizer kinderen treden op in Meerpaal

09-02-2017 Maandag 13 februari aanstaande zijn leerlingen uit groep 7 en 8 van acht basisscholen in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant te gast bij het Pop-Up! Concert van Karel J. Schepers in De Meerpaal. De kinderen komen niet alleen luisteren, maar treden zelf ook op.


Pop-Up! zoekt gebruikte instrumenten

Pop-Up! zoekt gebruikte instrumenten

01-09-2016 Binnen het project Pop-Up! krijgen leerlingen uit groep 7 en 8 in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten muziekles van professionele muzikanten. Na een half jaar kiezen de leerlingen hun favoriete instrument en krijgen ze na schooltijd les in een band.


Primeur: release videoclip Mr. Polska via Snapchatkanaal Walibi Holland

21-03-2016 Voor het eerst is in Nederland via Snapchat een videoclip gelanceerd. Walibi Holland heeft de primeur. Op het eigen kanaal van Walibi Holland: Walisnaps, is de videoclip van Move Up (Lost Gravity) van Mr. Polska voor het eerst te zien.


Muziekhuis tipt muziektalent uit Biddinghuizen

Muziekhuis tipt muziektalent uit Biddinghuizen

20-03-2016 Muziekhuis Souman in Hattermerbroek heeft al heel wat muziekliefhebbers uit de wijde regio een muziekinstrument verkocht. Maar toen Kim Medema uit Biddinghuizen in de winkel even op een gitaar speelde, was het muziekteam meteen enthousiast.


Concert leerlingen Ilse Lassche-Dekker

Concert leerlingen Ilse Lassche-Dekker

11-02-2016 Op vrijdag 19 februari vindt de serie 'Meerpaal Live' plaats in de Kleine Zaal van De Meerpaal. Aan het concert werken onder andere leerlingen mee van harpdocente Ilse Lassche-Dekker uit Biddinghuizen.


Gospelzanger tekent bij IP Records

22-11-2015 Zanger Berjan Welink uit Dronten heeft afgelopen weekeinde zijn eerste single opgenomen. Welink zingt Christelijke popmuziek en heeft onlangs een contract getekend bij IP Records uit Biddinghuizen.


Jonge muzikanten gezocht voor musical

20-11-2015 Voor een nieuw muziekproject van Heleen van Els worden jonge muzikanten uit Biddinghuizen uitgenodigd om samen een orkest te vormen. Elk instrument is hierbij welkom.


Pop-Up! zoekt gebruikte instrumenten

24-08-2015 Voor het project Pop-Up! is de organisatie op zoek naar gebruikte lessenaars, keyboards, drumstellen en (bas) gitaren (zowel akoestisch als elektrisch). De instrumenten moeten bruikbaar zijn maar hoeven niet van topkwaliteit te zijn. Het is mogelijk een instrument te doneren, maar een bruikleenovereenkomst voor de duur van het project is ook mogelijk.


Beurs Han Lammers Fonds voor jonge talenten

11-08-2015 Jonge aankomende kunstenaars uit Flevoland (tot 30 jaar) kunnen een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds. Elk jaar is er één beurs beschikbaar van maximaal 2.500 euro voor aankomende talenten op het gebied van kunst, dans, muziek en theater.


Kinderen maken muziek

02-07-2015 In het najaar gaat in Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen het project 'Pop-Up!' van start. Het project valt onder de landelijke regeling 'Kinderen maken muziek', een initiatief van Koningin Maximá, het Oranjefonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Ook het Drontense Betty Dekker Fonds levert een financiële bijdrage.


Popkoor Vaya Con Dios zoekt tenoren en muzikanten

Popkoor Vaya Con Dios zoekt tenoren en muzikanten

19-01-2015 Popkoor Vaya Con Dios uit Biddinghuizen is opzoek naar mannelijke leden. Het koor zoekt met name tenoren. Verder zoekt het koor mensen die gitaar, saxofoon, drums of een ander instrument kunnen spelen.


Taizé viering in de Voorhof

28-10-2013 Op zondag 3 november aanstaande is er in kerkcentrum De Voorhof om 19.00 uur een Taizé-viering rondom het thema 'Omkeer'.


CKV-docenten overvallen basisscholen Biddinghuizen

CKV-docenten overvallen basisscholen Biddinghuizen

13-09-2013 Afgelopen dinsdag hebben CKV-docenten van De Meerpaal diverse basisscholen in Biddinghuizen overvallen. Leerlingen van de Schatkamer, de Wingerd en de Tamarisk werden totaal verrast door dans, muziek en kunst.


1 2 Volgende >>

twitter facebook rss top