Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

BAS voetbal en Buurtsportcoaches starten G Voetbal

Dinsdag 17 september 2013
BAS voetbal en Buurtsportcoaches starten G Voetbal
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - BAS voetbal gaan samen met de Buurtsportcoaches starten met G voetbal, voetbal voor jeugd met een beperking. Op deze manier krijgen zij ook de mogelijkheid om te bewegen, iets wat BAS Voetbal toejuicht. De eerste periode neemt de buurtsportcoach de trainingen voor zijn rekening neemt.

G voetbal richt zich op de jeugd van 6 t/m 21 jaar die door een verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmerd is in zijn of haar bewegingsmogelijkheden. Daardoor is het voor deze jeugd vaak niet mogelijk om mee te doen aan een reguliere competitie. G voetbal is voor hen de ideale mogelijkheid om toch te sporten.

Het uitgangspunt voor de trainingen is dat elke G voetballer wordt benaderd als individu. Ieder heeft eigen kwaliteiten en hierop wordt ingespeeld tijdens de training. Daarnaast is het belangrijk dat een G voetballer niet alleen lid wordt van een club om te voetballen, maar ook sociale contacten opbouwt. Daarnaast moet iedere speler vooral plezier in het spel beleven en binnen de eigen mogelijkheden presteren.

Heeft u een kind wat door zijn of haar beperking moeilijk in een groep kan sporten? Dan is G voetbal bij BAS voetbal wellicht een ideale kans om uw kind toch te laten sporten. Een kind mag drie keer gratis meedoen om te kijken of het bevalt alvorens lid te worden.

Bij de aanmelding wordt gevraagd welke mogelijkheden uw zoon of dochter heeft en waar rekening mee moet worden gehouden tijdens de training. In overleg met de deelnemers zal er voor een passende trainingstijd en –dag gekozen worden.

Voor meer informatie of aanmeldingen voor G voetbal in Biddinghuizen, kunnen geïnteresseerden mailen met Wout: wout@sportindronten.nl of bellen naar 06-23610714.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top