Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Tekenen en schilderen voor beginners

Zaterdag 28 september 2013

BIDDINGHUIZEN - Vanaf vrijdag 4 oktober kunnen liefhebbers deelnemen aan de cursus Tekenen en Schilderen voor senioren (55+). Deze cursus van tien lessen vindt plaats in Het Koetshuis in Biddinghuizen.

Cursisten kunnen hun creativiteit volop kwijt in de cursus Tekenen en schilderen voor beginners. In tien basislessen krijgt iedereen op zijn eigen niveau de beginselen van het tekenen en schilderen. In deze lessen maken de cursisten kennis met het potlood. Aan de hand van voorbeelden leren ze kijken naar voorwerpen die vervolgens worden nagetekend. In eenvoudige opdrachten en slimme kijktechnieken krijgt de deelnemer in tien lessen de belangrijkste vaardigheden van tekenen en schilderen onder de knie.

Startdata en kosten
Op vrijdag 4 oktober vanaf 10.00 uur start de cursus in de Tweede Kamer van Het Koetshuis. De eerste les zal bestaan uit een introductieles waar deelnemers zich kunnen verdiepen in het tekenen en schilderen. Na deze les kunnen liefhebbers zich inschrijven voor de volledige cursus. Bij voldoende animo duurt de cursus tien lessen. De eigen bijdrage voor deze lessen is vastgesteld op € 50,-. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: welzijn@meerpaal.nl of via 0321 388 710 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Senioren
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top