Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa

Nieuws uit de rubriek Ouderenwerk


Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Flevolamb
Flevolamb
Nieuws uit de rubriek Ouderenwerk
1 2 3 4 Volgende >>

Natuur rondom Dronten onderwerp tijdens ledenbijeenkomst PCOB

Natuur rondom Dronten onderwerp tijdens ledenbijeenkomst PCOB

03-02-2020 Gewoontegetrouw organiseert de PCOB (de Protestants Christelijke Ouderenbond) ook dit seizoen extra ledenbijeenkomsten in Biddinghuizen en Swifterbant. De eerste bijeenkomst is in Biddinghuizen, op vrijdag 7 februari 2020 in het Koetshuis. Na de koffie krijgt de heer Dirk de Haan van het IVN het woord. Hij neemt aanwezigen mee naar een aantal wandelroutes die op korte afstand van de dorpskernen van Dronten zijn gelegen.


Zomermaaltijd bij Open Tafel Biddinghuizen

Zomermaaltijd bij Open Tafel Biddinghuizen

11-07-2019 Net als de afgelopen jaren organiseert de Open Tafel in Biddinghuizen ook dit jaar weer een zomermaaltijd. De Open Tafel is er voor alleenstaande en alleengaande senioren die gezamenlijk een gezonde maaltijd willen eten.


High tea tijdens startdag ouderenwerk

High tea tijdens startdag ouderenwerk

30-08-2017 Vanaf vrijdag 8 september gaan de recreatieve activiteiten van De Meerpaal weer van start. Ouderen zijn van harte uitgenodigd deze speciale startdag bij te wonen. De dag, die wordt gehouden in Het Koetshuis, kent demonstraties, high tea en een modeshow.


Seniorenbarbecue in Biddinghuizen

23-06-2017 Op vrijdag 30 juni organiseert De Meerpaal Recreatie een barbecue voor 55-plussers in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom.


Zomermaaltijden voor senioren in Biddinghuizen

Zomermaaltijden voor senioren in Biddinghuizen

22-06-2017 Tijdens de zomervakantie organiseert De Meerpaal zomermaaltijden speciaal voor alleengaande en alleenstaande senioren in de gemeente Dronten. In Biddinghuizen en Swifterbant kunnen de inwoners aanschuiven voor een gezellig samenzijn.


Modeshow H&A Mode in Biddinghuizen

Modeshow H&A Mode in Biddinghuizen

03-04-2017 Aanstaande vrijdag er een modeshow van H&A mode plaats in de dorpshuizen van Biddinghuizen en Swifterbant. De modeshow, die jaarlijks wordt gehouden, is onderdeel van het ouderenwerk van De Meerpaal.


Senioren gaan dagje uit naar Terwolde

25-02-2017 Op woensdag 22 maart organiseert De Meerpaal Recreatie samen met Fashion Plus en BTR reizen een dagje uit naar Terwolde. De dag is bedoeld voor senioren. Om 8:30 uur staat de bus klaar in Biddinghuizen.


Dagje uit voor senioren

11-02-2017 Op woensdag 22 maart organiseert De Meerpaal Recreatie samen met Fashion Plus en BTR reizen een dagje uit naar Terwolde. De dag is bedoeld voor senioren. Deze worden vervoerd per luxe touringcar, met een opstapplaats in Biddinghuizen.


Creadon zoekt activiteitenbegeleider

Creadon zoekt activiteitenbegeleider

19-01-2017 Voor Creadon Biddinghuizen zoekt Matchpoint Vrijwilligerswerk een creatieve activiteitenbegeleider. Bij Creadon kunnen mensen uit verschillende creatieve activiteiten kiezen zoals kaarten maken, borduren, haken of een kalender maken.


Bingo in Biddinghuizen

14-10-2016 Al jarenlang wordt er in de dorpen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant één keer in de maand op vrijdagmiddag een bingomiddag voor 55-plussers gehouden. Ook in oktober is er een bingomiddag in Biddinghuizen.


Zomermaaltijd voor senioren

11-08-2015 Op dinsdag 11 augustus om 17.00 uur organiseert De Meerpaal een zomermaaltijd in Het Koetshuis speciaal voor alleengaande en alleenstaande senioren.


Geslaagd kerstdiner bij Open Tafel Tweede Kamer

Geslaagd kerstdiner bij Open Tafel Tweede Kamer

17-12-2014 Afgelopen dinsdag werd in De Tweede Kamer van Het Koetshuis een kerstdiner gehouden door de vrijwilligers van open tafel.


Kleding uitverkoop in Biddinghuizen

02-05-2014 De firma Fashion Plus, specialisten in dames- en herenconfectie voor 50-plussers, komt op vrijdag 23 mei met een prachtige voorjaarscollectie naar De Tweede Kamer in Biddinghuizen.


Modeshow & Bingo in de Tweede Kamer

16-04-2014 Met de zomer in aantocht, komt de firma H&A mode naar Biddinghuizen om haar nieuwe zomercollectie te presenteren. Deze modeshow vindt speciaal voor de senioren plaats op vrijdag 25 april aanstaande in de Tweede Kamer. Naderhand organiseert De Meerpaal de maandelijkse bingo.


Bingomiddag in de Tweede Kamer

22-02-2014 Op vrijdag 28 februari staat er weer een gezellige Bingomiddag gepland voor de senioren (55+) van Biddinghuizen. Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom in Het Koetshuis.


Klaverjasdag Biddinghuizen

24-01-2014 De jaarlijkse Klaverjasdag is weer in aantocht. Liefhebbers van klaverjassen die 55 jaar of ouder zijn, kunnen meedoen aan het toernooi. Deze activiteit van Soos De Binding is op vrijdag 21 februari in de Tweede Kamer van Het Koetshuis in Biddinghuizen.


Cursus Tekenen en Schilderen 55+

24-01-2014 Wie altijd al wilde leren tekenen en schilderen kan zijn creativiteit volop kwijt in Biddinghuizen. Ervaring is niet nodig, iedereen kan aan de slag. De cursus Tekenen en Schilderen is voor liefhebbers vanaf 55 jaar.


Nieuwjaar wensen in De Tweede Kamer

13-12-2013 Op vrijdag 3 januari is er weer traditiegetrouw een bijeenkomst in De Tweede Kamer van Het Koetshuis.


Wijziging programma Kerstviering

12-12-2013 Vrijdag 13 december is er weer een gezellige Kerstviering in De Tweede Kamer van Het Koetshuis. Samen met studenten van Landstede Dronten en stagiaire Kethuli wordt hier een gezellige avond van gemaakt.


Kerstviering in drie dorpen

09-12-2013 De komende maand zijn er in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant feestelijke kerstbijeenkomsten voor senioren van 55 jaar en ouder. Tegen het einde van dit seizoen samen het jaar mooi afronden onder het genot van een hapje en een drankje.


Vrijwilligerswerk om ouderen te ondersteunen

30-11-2013 Met het veel bekeken tv-programma 'Effe geen cent te makken' brachten Gerard Joling en Gordon, het vrijwilligerswerk voor het Ouderenfonds onder de aandacht. Zij lieten op hun eigen wijze zien dat met een klein gebaar of wat tijd je al heel wat voor een ander kunt betekenen.


Bingomiddag in de Tweede Kamer

22-11-2013 Op vrijdag 29 november staat er weer een gezellige Bingomiddag gepland voor de senioren (55+) van Biddinghuizen. Vanaf 13.30 uur is iedereen van harte welkom in de Tweede Kamer van Het Koetshuis.


Biddinghuizen in nieuw winterjasje

28-09-2013 Tijdens de Feestweek van Biddinghuizen wordt op vrijdag 11 oktober een modeshow gehouden in Het Koetshuis. Een dag waarbij garderobes weer volledig geüpgraded worden naar de nieuwste mode.


Tekenen en schilderen voor beginners

28-09-2013 Vanaf vrijdag 4 oktober kunnen liefhebbers deelnemen aan de cursus Tekenen en Schilderen voor senioren (55+). Deze cursus van tien lessen vindt plaats in Het Koetshuis in Biddinghuizen.


Jong en oud eten samen voor meer begrip

16-02-2013 Zo'n dertig ouderen en jongeren dineerden vrijdag samen in het Koetshuis in Biddinghuizen. Deze bijeenkomst met de naam Oud Ontmoet Jong was georganiseerd door de afdeling Welzijn van de Meerpaal.


1 2 3 4 Volgende >>

twitter facebook rss top