Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Vrijwilligerswerk om ouderen te ondersteunen

Zaterdag 30 november 2013

BIDDINGHUIZEN - Met het veel bekeken tv-programma 'Effe geen cent te makken' brachten Gerard Joling en Gordon, het vrijwilligerswerk voor het Ouderenfonds onder de aandacht. Zij lieten op hun eigen wijze zien dat met een klein gebaar of wat tijd je al heel wat voor een ander kunt betekenen.

In de gemeente Dronten zijn er ook vrijwilligers nodig om ouderen te ondersteunen. Zowel in Biddinghuizen, Dronten als Swifterbant. Dit kan bij de Praktische Hulpdienst van De Meerpaal.

Praktische Hulpdienst
Elma Everaers coördineert het werk van de Praktische Hulpdienst in de gemeente. De dienst is er speciaal voor de mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Of dit nu door een ziekte, handicap of leeftijd is. De Praktische Hulpdienst kan bijvoorbeeld helpen met kleine klussen in huis en tuin, bij vervoer en eventuele begeleiding bij het bezoeken van een arts of ziekenhuis. Maar ook kleine boodschappen doen, licht huishoudelijk werk of administratieve ondersteuning. Daarnaast bezoeken de vrijwilligers inwoners om een luisterend oor te bieden of om een stukje te wandelen.

Wie ondersteuning kan gebruiken of vrijwilligerswerk wil doen, kan persoonlijk contact opnemen met Elma Everaers voor meer informatie. U kunt uw vragen ook stellen aan de balie van het Servicepunt. T 0321 388 710 of praktischehulpdienst@meerpaal.nl.

De Meerpaal


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.0 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top