Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Natuur rondom Dronten onderwerp tijdens ledenbijeenkomst PCOB

Maandag 3 februari 2020
Natuur rondom Dronten onderwerp tijdens ledenbijeenkomst PCOB
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Gewoontegetrouw organiseert de PCOB (de Protestants Christelijke Ouderenbond) ook dit seizoen extra ledenbijeenkomsten in Biddinghuizen en Swifterbant. De eerste bijeenkomst is in Biddinghuizen, op vrijdag 7 februari 2020 in het Koetshuis. Na de koffie krijgt de heer Dirk de Haan van het IVN het woord. Hij neemt aanwezigen mee naar een aantal wandelroutes die op korte afstand van de dorpskernen van Dronten zijn gelegen.

Dirk de Haan zegt hierover: "Aan elke wandelroute is een dier(groep) of plant(familie) verbonden, waar ik wat over vertel. Deze platen of dieren komen op die route voor, maar ook op veel andere plaatsen". De nadruk van de presentatie ligt op het vertellen over de natuur. Daarnaast is er ook een korte uitleg over wat IVN inhoudt.

Dikwijls weten de mensen niet dat de wandelroutes er zijn. Daar hoopt De Haan verandering in te brengen. "Welk weer het ook is op 7 februari, en of we nu goed of minder goed ter been zijn: Zittend in een warme zaal lopen wij graag met Dirk de Haan de natuur in", aldus PCOB in hun nieuwsbrief.

De bijeenkomst vindt plaats in Het Koetshuis en start om 14.00 uur met koffie/thee. Voor de bijeenkomst geldt een eigen bijdrage voor koffie of thee van €3,-.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top