Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Zomermaaltijden voor senioren in Biddinghuizen

Donderdag 22 juni 2017
Zomermaaltijden voor senioren in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de zomervakantie organiseert De Meerpaal zomermaaltijden speciaal voor alleengaande en alleenstaande senioren in de gemeente Dronten. In Biddinghuizen en Swifterbant kunnen de inwoners aanschuiven voor een gezellig samenzijn.

De eerste zomermaaltijd is op dinsdag 18 juli in de Tweede Kamer in Biddinghuizen. Op donderdag 3 augustus vindt de zomermaaltijd plaats in Het Pluspunt in Swifterbant.

Enthousiast
Senioren kunnen al sinds jaren wekelijks eten bij de Open Tafel in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Aangezien deze activiteit in de zomer enkele weken stil ligt, worden er speciale zomermaaltijden aangeboden in Biddinghuizen en Swifterbant. Ook senioren die nog niet deelnemen aan de Open Tafel zijn van harte welkom. Zij kunnen zo eens ervaren waarom de andere deelnemers zo enthousiast zijn.

Meer info
De zomermaaltijd in Biddinghuizen op dinsdag 18 juli start om 17.00 uur. De zomermaaltijd op donderdag 3 augustus in Swifterbant start om 12.30 uur. Deelname kost € 5,-. Aanmelden voor Biddinghuizen kan via Ankie Dal, 0321 332 963. Aanmelden voor Swifterbant kan via Ria Nieuwdorp, 0321 324 699.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ouderenwerk
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Senioren
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top