Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Najaarsconcert Zon en Zegen

Dinsdag 12 november 2013
Najaarsconcert Zon en Zegen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Christelijk gemengd koor Zon en Zegen houdt op 15 november 2013 haar najaarsconcert in kerk- en zalencentrum De Voorhof, aanvang 20.00 uur, de zaal is open om 19.15 uur.

Speciale gast is At Once. Verder werken mee: Wilco Veldkamp (vleugel), Henk Doest (synthesizer), Peter Doest (slagwerk) en Mark Dekkers (basgitaar).

Het geheel staat o.l.v. Jaap Kramer.

De drie muzikale vrienden van At Once, Jaap Kramer, Marco Hoorn en Jacob Schenk, groeiden samen op "op" Urk en raakten als solist, muzikant of dirigent al vroeg betrokken bij diverse koren. Inmiddels hebben ze alle drie een volle agenda als solozanger, dirigent, producer of muzikant. Met At Once werd een oude muzikale droom werkelijkheid.

De vrienden wilden al heel lang samen muziek gaan maken, om zo hun stemmen en muzikale talenten te bundelen, tot één geluid.

Kaarten in de voorverkoop kosten € 10,= en zijn verkrijgbaar bij Boekenhuys van der Walle, tijdens openingstijden in kerk-en zalencentrum De Voorhof, via info@zonenzegen.nl en telefonisch: (0321)331678 en (0321)331714.

Aan de zaal kosten de kaarten € 12,= (mits voorradig). De entree is incl. koffie/thee in de pauze. Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.

De entree van De Voorhof is die avond alleen bereikbaar via de ingang aan het parkeerterrein.

Op deze manier heeft iedereen de ruimte om gebruik te kunnen maken van de garderobes en is er een "eenrichtingsverkeer" zodat de doorloop makkelijker is.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top