Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Dierentemmer getemd door God

Vrijdag 15 november 2013

BIDDINGHUIZEN - Zondag 24 november 2013 zal Case Schrage voorgaan in de Evangelische Gemeente Biddinghuizen in het Koetshuis. Vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en de dienst begint om 10:30 uur.

Al heel jong was Case gek van dieren. Toen hij 16 was kreeg hij een baantje in dierentuin "Blijdorp". Na enige tijd kreeg hij werk bij het Dolfinarium in Harderwijk.

Toen kwam er in 1974 een telefoontje uit Canada met de vraag of hij hoofdtrainer wilde worden in het Cenarium op Vancouver Island. Case Schrage werkte 23 jaar lang met leeuwen, tijgers orka`s en andere wilde dieren totdat hijzelf getemd werd door God. Zeven maal kwam Case dicht bij de dood, maar God had een plan voor zijn leven.

Hij is nu fulltime evangelist en reist de hele wereld over om overal het evangelie te verkondigen. Zo spreekt hij in kerken, op jeugd- en tienerclubs en op scholen en brengt het evangelie van Jezus Christus op zo`n unieke wijze, dat hij ieder mens, waar ook ter wereld boeit.

Het gedrag van dieren gebruikt Case om inhoudelijk te spreken over actuele thema`s, zoals pesten, omgaan met verschillen, elkaar accepteren, verdraagzaamheid, leven in harmonie en vrede, het belang van evenwicht en balans, omgaan met angst.

Wilt U meer info kijk dan op http://www.egb-site.nl of bel 0321 332513

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Alpha-team Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top