Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Paul Vermast lijsttrekker GroenLinks Dronten

Donderdag 21 november 2013
Paul Vermast lijsttrekker GroenLinks Dronten
Foto: GroenLinks Dronten

BIDDINGHUIZEN - Paul Vermast is woensdag door de algemene ledenvergadering van GroenLinks Dronten verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014.

Vermast voelt zich vereerd met zijn verkiezing tot lijsttrekker en kijkt uit naar een boeiende campagne: "De komende vier jaar wil ik met de fractie ervoor gaan zorgen dat we ons helder groene profiel vasthouden. Met tal van groene initiatieven hebben we de afgelopen jaren successen geboekt, ik noem de LED-straatverlichting die er op mijn initiatief komt als voorbeeld. Met de grote decentralisaties de komende jaren zullen we pal moeten gaan staan voor onze inwoners die het niet op eigen kracht redden."

Lijst
Na Vermast staan burgerraadsleden Kevin Mol en Albert Bleijenberg op de nummers twee en drie. Nummer vier is oud-GroenLinks Flevoland bestuurder Leo Broekhuis. Provinciaal GroenLinks fractievoorzitter Simon Miske verbindt zich aan de vijfde plek. De zesde plek wordt ingenomen door burgerraadslid Johan Banis.

Vorm
"GroenLinks kiest hiermee voor een in leeftijd, sekse en seksuele voorkeur zeer diverse lijst om de verkiezingen mee in te gaan. Een prachtig team dat alles op alles wil zetten om in onze gemeente een groene, sociale en rechtvaardige samenleving op GroenLinkse wijze vorm te geven" stelt vers verkozen lijsttrekker Paul Vermast.

Groen Links Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Verkiezingen
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top