Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Ledenvergadering en kaartverkoop IJsclub

Maandag 25 november 2013
Ledenvergadering en kaartverkoop IJsclub
Foto: IJsclub Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - IJsclub Biddinghuizen nodigt haar leden en donateurs uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op maandag 9 december. Abonnementen voor het seizoen 2013-2014 kunnen aanstaande zaterdag 30 november van 11.00 tot 12.00 uur worden gekocht bij de ijsclub.

In het Biddinghuizerbos ligt een prachtige plas, die beschut is tegen de wind door de bomen rondom. Als het hard genoeg vriest verandert deze plek 's winters in een van de mooiste 400 meter natuurijsbanen van Nederland. Als het sneeuwt, wordt de baan door de ijsclub met veegmachines sneeuwvrij gemaakt en met de verlichting rond de baan kan er ook 's avonds worden geschaatst.

Ledenvergadering
Het bestuur van de ijsclub Biddinghuizen nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op maandag 9 december om 20.00 uur in het clubgebouw (bij de schaatsvijver aan de Sportlaan). Ook de donateurs zijn van harte welkom.

Lid worden
Om lid te worden van de ijsclub kunt u op zaterdag 30 november lidmaatschapskaarten kopen voor het gehele winterseizoen 2013-2014. De kaartverkoop vindt plaats van 11.00 tot 12.00 uur in het clubgebouw aan de Sportlaan in Biddinghuizen.

De contributie voor het nieuwe seizoen is ongewijzigd:
- Gezinslidmaatschap voor ouders en alle kinderen onder de 16 jaar tezamen kost 10 Euro.
- De ouders en de kinderen krijgen ieder een eigen kaart.
- Persoonlijk lidmaatschap kost 5 Euro.

Per bank
Het lidmaatschap kan ook worden overgemaakt via de Rabobank op rekeningnummer 34.81.53.406 t.n.v. ijsclub Biddinghuizen. Het bedrag dient te zijn overgemaakt voor 5 december. Na deze datum kosten de kaarten twee keer zo veel. Als u  via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt dan worden de kaarten bewaard totdat de ijsbaan open is. Via de bank is het te regelen dat elk jaar de contributie betaald wordt. U kunt ook donateur worden.

Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassenen en kinderen 1,50 euro in de middag en in de avond.

IJsclub Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 32.3 °C
  • 0.0 mm
  • 24.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top