Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Dick van de Graaf wint fotowedstrijd september

Maandag 25 november 2013
Dick van de Graaf wint fotowedstrijd september
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De fotowedstrijd die is georganiseerd vanwege het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen is in de maand september gewonnen door Dick van de Graaf, die een foto instuurde van de opening van het Noaberpark.

De fotowedstrijd ter ere van het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen is nog in volle gang. De jury heeft de beoordeling van de ingestuurde foto's even op een lager pitje moeten zetten vanwege de organisatie van de vele festiviteiten in de jubileumweek. Inmiddels heeft ze alles weer op orde en heeft ze de draad weer opgepakt.

Dit heeft geresulteerd in een winnaar van de maand september. De heer Dick van de Graaf is de gelukkige winnaar. Deze foto is gemaakt tijdens de opening van De Graafschap. Vele kinderen maakten hun opwachting om voor het eerst te kunnen gaan spelen in het Noaberpark. Na het doorknippen van het lintje stormden de kinderen het park in om de nieuwe speeltoestellen van dichtbij te gaan bekijken en uit te proberen. Iedereen genoot ervan, oud en jong.


Dick van de Graaf heeft de dinnercheque van Jade City inmiddels ontvangen van Henru Hendriks en Melle Klamer van de werkgroep 50 jaar Biddinghuizen en Atju Zheng-Hu van Jade City.


Heeft u ook een mooie foto van Biddinghuizen en wilt u graag meedoen aan de fotowedstrijd? Mail uw foto dan naar: fotowedstrijd@50jaarbiddinghuizen.nl. Het reglement van de wedstrijd is te vinden op http://www.50jaarbiddinghuizen.nl.

Werkgroep 50 jaar Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top