Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Gratis CliK-activiteit in januari

Vrijdag 3 januari 2014
Gratis CliK-activiteit in januari
Foto: Jeugd en Jongerenwerk - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Sportief het nieuwe jaar in met de Clik activiteiten! Samen met wijkteam coördinatoren van de gemeente Dronten organiseert het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal gratis CliK- activiteiten, zowel in Biddinghuizen als in Swifterbant.

De CliK-activiteiten zijn op maandag 13 en woensdag 15 januari. Kinderen krijgen tijdens deze activiteiten niet alleen een 'clik' met sport, maar ook met elkaar. Ook deze keer worden in alle drie de dorpen CliK-activiteiten georganiseerd. Het nieuwe jaar is op deze manier weer een mooie start voor sportieve vriendschappen.

Stormbaan op 15 januari
Het programma bestaat dit keer uit twee verschillende activiteiten: Judo en Atletiek. Kinderen die mee willen doen kunnen op maandag 13 januari van 15.30 tot 17.00 uur meedoen aan een judoclinic verzorgd door Budo Ryu Kenshin, in Sportzaal de Noordhoorn in Swifterbant. Kinderen uit Biddinghuizen kunnen zich op woensdag 15 januari uitleven in Het Koetshuis met atletiek. Hierbij is ook een stormbaan aanwezig.

De CliK activiteiten zijn voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en zijn helemaal gratis. Voor informatie kunt u contact opnemen met Claudia Goedvree 06 51 53 64 34.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top