Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Aanvraag bewonersbudget

Dinsdag 11 februari 2014

BIDDINGHUIZEN - Wijk- en buurtbeheer richt zich op de leefbaarheid van uw buurt; dat lukt nog beter wanneer u ook actief bent in uw buurt. U kunt een bijdrage aanvragen uit het bewonersbudget van de gemeente Dronten voor het organiseren van een buurtactiviteit.

De aanvraag kan tot 1 maart 2014 worden ingediend bij het wijk- en buurtbeheer van de gemeente Dronten. Hierbij moet gebruik worden gemaakt van het aanvraagformulier bewonersbudget. Dit aanvraagformulier en de spelregels kunt u opvragen bij het wijk- en buurtbeheer via 14 0321 of downloaden van de website van de gemeente Dronten.


Wijk- en buurtbeheer heeft als doel om samen met u de leefbaarheid van uw woonomgeving te verbeteren. Het team wijk- en buurtbeheer van de gemeente werkt daarbij samen met de bewoners en verschillende organisaties. Ook investeert wijk- en buurtbeheer in buurtactiviteiten die door bewoners zelf worden georganiseerd. Buurtactiviteiten brengen bewoners dichter bij elkaar. (buurt-)Bewoners die sociale activiteiten willen organiseren, kunnen op basis van vastgestelde voorwaarden een beroep doen op het bewonersbudget.

Kijk voor meer informatie op http://www.actiefinjouwbuurt.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top