Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Aanvraag bewonersbudget

Dinsdag 11 februari 2014

BIDDINGHUIZEN - Wijk- en buurtbeheer richt zich op de leefbaarheid van uw buurt; dat lukt nog beter wanneer u ook actief bent in uw buurt. U kunt een bijdrage aanvragen uit het bewonersbudget van de gemeente Dronten voor het organiseren van een buurtactiviteit.

De aanvraag kan tot 1 maart 2014 worden ingediend bij het wijk- en buurtbeheer van de gemeente Dronten. Hierbij moet gebruik worden gemaakt van het aanvraagformulier bewonersbudget. Dit aanvraagformulier en de spelregels kunt u opvragen bij het wijk- en buurtbeheer via 14 0321 of downloaden van de website van de gemeente Dronten.


Wijk- en buurtbeheer heeft als doel om samen met u de leefbaarheid van uw woonomgeving te verbeteren. Het team wijk- en buurtbeheer van de gemeente werkt daarbij samen met de bewoners en verschillende organisaties. Ook investeert wijk- en buurtbeheer in buurtactiviteiten die door bewoners zelf worden georganiseerd. Buurtactiviteiten brengen bewoners dichter bij elkaar. (buurt-)Bewoners die sociale activiteiten willen organiseren, kunnen op basis van vastgestelde voorwaarden een beroep doen op het bewonersbudget.

Kijk voor meer informatie op http://www.actiefinjouwbuurt.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top