AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Nieuws uit de rubriek Wijkpost


Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Flevolamb
Flevolamb
Nieuws uit de rubriek Wijkpost
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

Landelijke Opschoondag is ook in Biddinghuizen

Landelijke Opschoondag is ook in Biddinghuizen

13-02-2020 Op 21 maart wordt de landelijke Opschoondag gehouden en ook Biddinghuizen doet weer mee. Een ochtend lang wordt zwerfvuil in ons dorp opgeruimd. Voor materiaal wordt gezorgd; doe wel oude kleren aan.


Speciale website voor inwonersinitiatieven

Speciale website voor inwonersinitiatieven

20-02-2019 De gemeente Dronten heeft een speciale website gemaakt voor inwonersinitiatieven: samenactief.nl. Inwoners die een idee hebben voor hun buurt kunnen daar voortaan terecht voor tips en antwoorden op vragen. De gemeente hoopt inwoners met de website nog meer te bij hun eigen buurt te betrekken.


Verkiezing Beste Buur van 2018

Verkiezing Beste Buur van 2018

19-11-2018 MDF Buurtbemiddeling, Wijk- en Buurtbeheer van de gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) organiseren samen voor de derde keer de Verkiezing "Beste Buur van de gemeente Dronten". De drie organisaties zetten buren die wel eens extra gewaardeerd mogen worden graag in het zonnetje.


Opschoondag in Biddinghuizen

17-03-2017 Op zaterdag 25 maart doet Biddinghuizen mee aan de Landelijke Opschoondag. Het wijkteam hoopt dat veel dorpsgenoten zich 's morgens om 9.30 uur in het Koetshuis melden om mee te helpen met de actie.


Beste Buur van Dronten 2016

17-12-2016 MDF Buurtbemiddeling, Wijk- en Buurtbeheer van de gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) organiseren dit jaar samen de Verkiezing "Beste Buur van Dronten (2016)".


Uw buurt met een kerstboom in wintersfeer

Uw buurt met een kerstboom in wintersfeer

09-11-2016 De feestdagen staan weer voor de deur. Wilt u samen met uw buren een kerstboomfeest organiseren om elkaar beter te leren kennen? Dan kunt u onder het motto "actief in jouw buurt!" bij wijk- en buurtbeheer een kerstboompakket aanvragen. Vanuit de gemeente Dronten stelt het team wijk- en buurtbeheer weer een beperkt aantal kerstboompakketten ter beschikking.


Zwerfvuilactie basisscholen

Zwerfvuilactie basisscholen

14-10-2016 Donderdagmiddag vond de zwerfvuil najaarsactie van het wijkteam in Biddinghuizen plaats. Meer dan honderd leerlingen van de basisscholen De Wingerd en De Tamarisk hielpen mee.


Gemeente schuift aan bij spreekuur wijkpost

Gemeente schuift aan bij spreekuur wijkpost

04-09-2016 Iedere woensdagmiddag houden De Meerpaal, MDF Buurtbemiddeling, OFW en de politie spreekuur in de wijkpost van Biddinghuizen. Sinds afgelopen woensdag schuift ook de gemeente hierbij aan.


Levend kwartet bij CLIK in Biddinghuizen

Levend kwartet bij CLIK in Biddinghuizen

24-06-2016 Op woensdag 13 juli kunnen kinderen uit Biddinghuizen deelnemen aan de gratis CLIK-activiteiten van Wijk- en Buurtbeheer.


Opschoondag in Biddinghuizen

17-03-2016 Zoals vroeger de voorjaarsschoonmaak een begrip was, is dit in ons dorp de jaarlijkse opschoondag. Zaterdagmorgen, 19 maart moet het ook dit jaar weer gebeuren. Het wijkteam hoopt dan ook dat veel dorpsgenoten zich 's morgens om 9:30 uur melden in het Koetshuis.


Maand extra voor indienen buurtideeën

28-01-2016 Inwoners van de gemeente Dronten krijgen een maand extra tijd voor het indienen van hun aanvraag voor het bewonersbudget 2016.


Praten over burenoverlast bij Wijkpost

21-11-2015 De wijkpost in Het Koetshuis is iedere woensdagmiddag geopend en u kunt hier onder andere terecht over advies over overlast van de buren tijdens het inloopspreekuur.


Een kerstboomfeest voor uw buurt

Een kerstboomfeest voor uw buurt

04-11-2015 Wilt u samen met uw buren een kerstboomfeest houden om elkaar beter te leren kennen of de samenhang in de buurt te vergroten? Dan kunt u onder het motto "actief in jouw buurt" een kerstboom en kerstpakket aanvragen.


In vogelvlucht: van kievitsnesten tot de kievitsbloem

In vogelvlucht: van kievitsnesten tot de kievitsbloem

30-04-2015 In de rubriek "In Vogelvlucht" neemt Dick van de Graaf van het Team Groenvoorziening u regelmatig mee naar bijzondere plaatsen of verschijnselen in de natuur rond Biddinghuizen. Deze keer: van kievitsnesten tot de kievitsbloem.


Opschoondag levert veel afval op

Opschoondag levert veel afval op

29-03-2015 Afgelopen zaterdag was het Nationale Opschoondag. Het Wijkteam van Biddinghuizen, dat de organisatie hiervoor op zich had genomen, was zeer verrast toen er meer dan 20 enthousiaste vrijwilligers om half 10 bij het Koetshuis klaar stonden om met de door de gemeente geleverde prikstok en vuilniszak aan de slag te gaan.


In vogelvlucht: Noaberpark, hoe was het?

In vogelvlucht: Noaberpark, hoe was het?

27-02-2015 In de rubriek "In Vogelvlucht" neemt Dick van de Graaf van het Team Groenvoorziening u regelmatig mee naar bijzondere plaatsen of verschijnselen in de natuur rond Biddinghuizen. Deze keer: het Noaberpark, hoe was het ook alweer?


Een goed idee voor uw buurt?

28-01-2015 Tijdens de prijsuitreiking van de vuurwerkactie op 15 januari 2015 raakte het team van wijk- en buurtbeheer (opnieuw) onder de indruk van het enthousiasme, de toewijding en de vasthoudendheid van buurtbewoners om hun buurt en wijk veiliger, mooier en leuker te maken.


Pilot Burgerschouw App: openbare ruimte gemeente in orde

Pilot Burgerschouw App: openbare ruimte gemeente in orde

14-11-2014 De eerste najaarsschouw zit er op. Meer dan 65% van de wijken en buurten in de gemeente Dronten is geschouwd. Inwoners van de gemeente Dronten zijn op pad geweest om te beoordelen hoe de openbare ruimte erbij ligt. Schouwers kunnen via de app zelf zien waar geschouwd is (en waar nog geschouwd kan worden) en wat het cijfer voor de openbare ruimte in de gemeente Dronten is.


Zet uw buurt met een kerstboom eens in wintersfeer

Zet uw buurt met een kerstboom eens in wintersfeer

04-11-2014 De feestdagen staan weer voor de deur. Wilt u samen met uw buren een kerstboomfeest organiseren om elkaar beter te leren kennen? Dan kunt u onder het motto "actief in uw buurt" bij wijk- en buurtbeheer een gratis kerstboompakket aanvragen.


Geen spreekuur wijkagent

21-07-2014 In verband met de zomervakantie is er geen spreekuur van de wijkagent tot en met woensdag 13 augustus. Dat meldt wijkagent Jaap Glastra in een persbericht.


Burendag 2014

11-07-2014 Op 27 september 2014 wordt door het Oranjefonds weer de jaarlijkse Burendag georganiseerd. Bewoners worden gevraagd om een leuke activiteit voor hun buurt te organiseren. Het Oranje Fonds stelt tot maximaal € 500,= per Burendagactiviteit beschikbaar.


Landelijke Opschoondag op 29 maart 2014

11-03-2014 Op zaterdag 29 maart 2014 wordt, vanuit de landelijke campagne Gemeente Schoon, weer de Landelijke Opschoondag 2014 georganiseerd met als doel om op zoveel mogelijk locaties te gaan werken aan een schonere leefomgeving door het opruimen van zwerfafval.


Aanvraag bewonersbudget

Aanvraag bewonersbudget

11-02-2014 Wijk- en buurtbeheer richt zich op de leefbaarheid van uw buurt; dat lukt nog beter wanneer u ook actief bent in uw buurt. U kunt een bijdrage aanvragen uit het bewonersbudget van de gemeente Dronten voor het organiseren van een buurtactiviteit.


Vrijwilliger Henk Leendertse in het zonnetje gezet

Vrijwilliger Henk Leendertse in het zonnetje gezet

05-02-2014 Gewaardeerde vrijwilligers zijn tevreden vrijwilligers. Iedereen kent wel zo'n vrijwilliger. Een man of vrouw die zich onvermoeibaar inzet voor bijvoorbeeld de buurt, de openbare ruimte, de vereniging, in de zorg, zwerfafval, voor dieren, het milieu enz. enz.


Uitvoering dunningswerkzaamheden Dorpsbossen

26-09-2013 Binnenkort gaat de gemeente Dronten verder met de geplande dunningswerkzaamheden in de Dorpsbossen. Jaarlijks worden in een vijfde deel van het totale bosareaal grootschalige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De komende periode staan de bossen in Biddinghuizen op het programma.


1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.1 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top