Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Opschoondag in Biddinghuizen

Vrijdag 17 maart 2017

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 25 maart doet Biddinghuizen mee aan de Landelijke Opschoondag. Het wijkteam hoopt dat veel dorpsgenoten zich 's morgens om 9.30 uur in het Koetshuis melden om mee te helpen met de actie.

"Zoals vroeger de voorjaarsschoonmaak een begrip was, hebben wij in ons dorp de jaarlijkse Opschoondag", vertelt een medewerker van wijk- en buurtbeheer. De dag start met koffie of thee in Het Koetshuis en het uitreiken van benodigde materialen, uit om daarna in groepjes het dorp in te trekken.

"Het is dan de bedoeling dat we het zwerfvuil, blikjes, papier, flessen en dergelijke verzamelen. Gezien de positieve ervaringen van voorgaande jaren, denken wij om 11.30 uur onze opruimactie klaar te hebben en besluiten we het wederom met een lekker kopje koffie of thee met een krentenbol", besluit de medewerker.

het wijkteam hoopt op veel betrokken mensen, die met elkaar een bijdrage willen leveren, zodat Biddinghuizer er voor de zomer weer mooi bijligt. U kunt zich aanmelden via wijkenbuurtbeheer@dronten.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top