Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Een goed idee voor uw buurt?

Woensdag 28 januari 2015

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de prijsuitreiking van de vuurwerkactie op 15 januari 2015 raakte het team van wijk- en buurtbeheer (opnieuw) onder de indruk van het enthousiasme, de toewijding en de vasthoudendheid van buurtbewoners om hun buurt en wijk veiliger, mooier en leuker te maken.

En dat niet alleen maar met de wind mee; maar ook als het een tijdje tegenzat bleven ze volhouden in de wil er iets moois van te maken.

Projecten
Binnen de gemeente Dronten zijn er diverse leuke projecten opgestart mede met behulp van het bewonersbudget. Zo kunnen er bijvoorbeeld werkhandschoenen uitgedeeld worden tijdens opschoonacties bij het opschonen van de brandgangen en voortuinen. Of kan er bij het bespreken van de problematiek van woninginbraken inbraakbestendige brievenbuskleppen aangevraagd worden. Bij het onderhouden en beheren van openbaar groen, kunnen er mooie voorjaarsbloeiers geplant worden.

De gemeente Dronten stelt ook dit jaar weer budget ter beschikking. Heeft u een goed idee voor uw buurt? Vraag dan ook bewonersbudget aan via: http://www.dronten.nl/wijkenbuurtbeheer/bewonersbudget_41481 Aanmelden kan nog tot en met 1 maart 2015

Wijk- en buurtbeheer

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top