Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Beste Buur van Dronten 2016

Zaterdag 17 december 2016

BIDDINGHUIZEN - MDF Buurtbemiddeling, Wijk- en Buurtbeheer van de gemeente Dronten en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) organiseren dit jaar samen de Verkiezing "Beste Buur van Dronten (2016)".

De drie organisaties zetten buren die wel eens extra gewaardeerd mogen worden graag in het "zonnetje". En de Beste Buur maakt ook nog eens kans op een prijs: een diner voor twee bij restaurant Moellies in Dronten.

Voorbeelden
Staat uw buurvrouw op een bijzondere manier voor u klaar? Is uw buurman uw steun en toeverlaat? Een luisterend oor, een praatje? Of juist op heel praktisch
gebied door bijvoorbeeld boodschappen te doen, de tuin te onderhouden of het vuilnis buiten te zetten? Misschien woont u wel naast de Beste Buur van Dronten. Soms is de voor het oog lijkend eenvoudige hulp heel bijzonder voor een ander. Het maakt onze Dronter samenleving weer wat mooier.

Nomineer de Beste Buur
Iedere inwoner van de gemeente Dronten kan zijn buurman of –vrouw nomineren voor de Beste Buur. Stuur een e-mail met motivatie naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl. De deadline voor de inzendingen is 30 december 2016. Woensdag 1 februari 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt. Wethouder Nico Verlaan rijkt dan de prijs uit in de raadzaal van het gemeentehuis.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top