Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Opschoondag levert veel afval op

Zondag 29 maart 2015
Opschoondag levert veel afval op
Foto: Wijkteam van Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag was het Nationale Opschoondag. Het Wijkteam van Biddinghuizen, dat de organisatie hiervoor op zich had genomen, was zeer verrast toen er meer dan 20 enthousiaste vrijwilligers om half 10 bij het Koetshuis klaar stonden om met de door de gemeente geleverde prikstok en vuilniszak aan de slag te gaan.

In twee uur tijd werd er geprikt en geraapt, met als oogst een kar vol met afval. "Het blijft triest dat er mensen zijn die spullen als oude banden, stoelen of zelfs een kinderledikant blijven dumpen in de bosrand", vertelt één van de leden van het Wijkteam.


Fruithof
De Fruithof heeft met de bewoners van die straat hun eigen gedeelte voor hun rekening genomen. "Als wijkteam moedigen we deze bewonersinitiatieven enorm toe. Vele handen maken immers licht werk. Namens het wijkteam willen we iedereen die heeft meegewerkt hartelijk bedanken."Basisscholen
In het kader van deze opschoonactie zullen deze week ook een aantal groepen van de basisscholen uit ons dorp met de prikstok en vuilniszak het centrum onder handen nemen.

Wijkteam Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wijkpost
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top