Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Themafeest Jungle Party

Vrijdag 14 februari 2014

BIDDINGHUIZEN - In Biddinghuizen is het iedere derde vrijdag van de maand feest in Het Koetshuis. Alle kinderen vanaf 6 jaar zijn vrijdag 21 februari van harte welkom. Het feest is in twee leeftijdsgroepen en het thema is Jungle Party.

Kinderen die zin hebben in een feestje kunnen lekker dansen in de jongerenruimte. Het feest voor zes tot en met negenjarigen is van 18.30 tot 19.30 uur en kost € 0,50. Dit is inclusief ranja. Tussen 20.00 en 22.00 uur kunnen kinderen vanaf tien jaar zich uitleven. Voor de oudste groep is de entree € 1,- inclusief ranja.

Drive in show FM uit Dronten zorgt wederom voor leuke muziek. Naast dansen of chillen aan de bar kunnen de feestgangers meedoen aan de maandelijkse Dance Battles of aan de karaoke party. Voor de best verklede persoon is er natuurlijk weer een prijs. Het is een jungle party dus trek je beste jungle-outfit uit de kast.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Jansen, medewerker Jeugd en Jongerenwerk van De Meerpaal: 06 515 364 34, of via c.goedvree@meerpaal.nl

Jeugd- en Jongerenwerk De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Jongerenwerk
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top