Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Reserveren kaarten Altobi mogelijk

Maandag 3 maart 2014
Reserveren kaarten Altobi mogelijk
Foto: Toneelvereniging Altobi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 1 maart is de kaartverkoop voor de uitvoeringen van toneelvereniging Altobi gestart. Naast de reguliere verkoop bij De Lapjeskat is het ook mogelijk kaartjes te reserveren voor 'Een lekker stelletje'.

De vereniging laat weten dat reserveringen ongeveer de helft van de verkoop betreft en dat er daarom opnieuw is gekozen voor een reserveringslijn. Gelijk met de kaartverkoop is de lijn open gegaan voor geïnteresseerden. Kaarten kunnen besteld worden via 0321 33 44 91 of 06 403 362 12.

Een lekker stelletje
Toneelvereniging Altobi wil met hun vertolking van 'Een lekker stelletje' graag weer heel Biddinghuizen en omstreken laten lachen. Kaartjes voor het hilarische stuk, absoluut geschikt voor jong en oud, kosten slechts 5 euro.

Altobi treedt op zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 maart op in De Voorhof. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend, u bent daarvoor al van harte welkom voor een drankje.

Facebook
Toneelvereniging Altobi is ook digitaal vertegenwoordigd. Naast de website http://www.altobi.nl is de club nu ook op Facebook te vinden als Toneelvereniging Altobi. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de uitvoeringen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top