AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Gratis lenteactiviteiten tijdens CliK

Zondag 16 maart 2014
Gratis lenteactiviteiten tijdens CliK
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Iedere schoolvakantie organiseren het Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal en het wijk- en buurtbeheer gemeente Dronten gratis CliK-activiteiten. Kinderen krijgen tijdens deze activiteiten niet alleen een 'clik' met sport, maar ook met elkaar.

Belangrijk doel van het project CliK is dat kinderen zich meer betrokken voelen bij het wijk- en buurtbeheer. Verbindingen leggen tussen bewoners, zowel jong als oud, speelt hierbij een grote rol.

Terwijl de activiteiten voorheen bestonden uit sportieve elementen, wordt CliK tegenwoordig georganiseerd vanuit bepaalde thema's. Hieruit voortvloeiend worden er naast sportieve activiteiten onder andere ook educatieve elementen toegevoegd aan het programma. CliK heeft als doel dat kinderen een klik krijgen met andere kinderen, met de buurt en met de activiteiten. Vooral het 'verklikken' van de activiteiten zorgt ervoor dat kinderen elkaar vertellen wat er te doen is.

Programma Biddinghuizen
Kinderen in Biddinghuizen kunnen op vrijdag 28 maart meedoen aan CliK-activiteiten bij hen in de buurt. Het thema van deze middag is: 'Jong en oud gaan samen de lente in'. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen direct na schooltijd meedoen aan activiteiten zoals bingo en sport en spel. De activiteiten vinden plaats in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Aanmelden kan voor donderdag 27 maart via c.goedvree@meerpaal.nl.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top